Team Orvokki 2015 – I´m on road again!

Mikä, miksi ja ketkä? 

Team Orvokki on vapaiden polkupyöräilijöiden löyhä yhteenliittymä. Yksinkertainen ja vaatimaton tavoitteemme on pyöräillä, jakaa pyöräilyn ilosanomaa ja siinä ohessa nauttia ystävyydestä ja sen monista ilmenemismuodoista. Joista vähäisin suinkaan ei ole hyvä ruoka.

Orvokkilaiset ajelevat monenlaisilla fillareilla, kalustoon kuuluu 25 vuotiaan kantaäiti Orvokin lisäksi Jopoja, aika-ajopyöriä, maantiekiitureita, maastomörköjä ym. Skinsuit, kukkamekko ja vanhat verkkarit, kaikki mahtuu pyöräilyperheen suureen ja avaraan syliin. 

Pohjolan kesäkaudella 2015 Team Orvokiin ovat virallisesti sitoutuneet Kukkahattutäti alias mip63 sekä viime talvena tiimissä debytoinut Harri T. Kutsu tiimiin oli avec, Elinaa ja Apukuskia vielä odottelemme. Tuo virallisuus tarkoittaa lähinnä kuulumista Kilometrikisa 2015 joukkueeseen, sillä kaikkia Orvokkilaisia yhdistää luja tahto mennä pyörällä töihin. Ja muuallekin. 

Tiimissä jatkanee jo pari talvea sitten löydetty kurainen mies, sittemmin tekniikan tohtoriksi väitellyt cava-asiantuntijamme Juha Tee. Hän on luvannut tuoda joukkueeseen mukanaan armoitetun kalasoppakokkinsa Marjan.

Miksulla, Latella ja HeliVeikillä on aina avoin avec kutsu mukaan, odotamme yhteydenottoa. Avec koskee tarvittaessa koko perhettä.

Kaipaamme naisia, Sadunhohtoisia Mestareita ja niiden Oppityttöjä. Ihania ihan tavallisia naisia, jotka jopoillaan pitävät arjen raiteillaan.

Ulkomaalaisvahvistuksenamme polkee edelliskesän tapaan Sten, nuori hiihtäjä Alppien eteläpuolelta. Sten on muuten tulossa toukokuun alussa Suomeen, pyöräilemään, kokkaamaan, hoitamaan ryytimaata ja tapaamaan ystäviään. 

Otamme ilolla joukkoomme myös uusia polkijoita, jos tunnet olevasi Orvokkihenkinen ja kaipaat löyhää hauskaa seuraa ota yhteyttä. 

Mitä ja missä?

Apukuski ja -poika aloittavat vauhtikilvoittelun tänään sunnuntaina Ulvilan Lattomeriajossa, koleassa suomalaisessa kevätsäässä. Virallinen Orvokkien kevätkauden käyntiin polkaisu lienee Zeus ry:n järjestämä KevätPolkaisu 2015 17. toukokuuta. 

Toukokuu tuo tullessaan paljon muutakin kuin kilvanpoljentaa, Orvokit luonnollisesti myös vetävät HePon kaikille avoimia pyöräretkiä, järjestävät Aamupalaa työmatkapyöräilijöille, osallistuvat Fillarikansan juhlaan Stadin Kelat jne.

Kesäsuunnitelmista ja -unelmista lisää myöhemmin, luvassa taitaa olla tarinoita Loiren laaksosta, Vettärnin ympäriajosta, Bergamosta Passo Stelviolle ym. Ja jos kaikki tiet vievät Roomaan, niin kai se myös toimii toisin päin?

Mainokset

5 responses to “Team Orvokki 2015 – I´m on road again!

  1. Kilometrikisassa mip63:n linkki ei aukea. Minä nörtti tutkin, että alussa ei kuulu olla www:tä, kuten ei minunkaan kotisivuillani.

    • Kiitos Kauko, en olisi tuota itse huomannut! Käyn korjaamassa.

      • Kielipoliisi huomasi myös, että Vettärn kirjoitetaan Vättern. Ruotsalaiset sekoittavat lausuessaan usein ä:n ja e:n!

      • Jotkut virheet saavat jäädä elämään; ihan on ruotsalaisten oma vika, että ääntävät vokaaleja epäloogisesti 😉 Kiitos kuitenkin Kauko!!!

  2. Ennen digikameran hankkimistani Kehä I:n yläpuolella oli opaste SVÄDENGEN, mutta ei sentään suomeksi PALOHÄINE!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s