Tukea afganistanilaisille naispyöräilijöille

Helsingin Polkupyöräilijöiden jäsenistä koostuva tukiryhmä on yhdessä Naistoimittajat ry:n kanssa tukemassa Afganistanilaisen Right to Ride pyöräilyjoukkueen toimintaa.

10675759_761454977275393_3033472750383527486_n

Bamyanissa toimii aktiivinen nuorten naisten pyöräilytiimi, tytöt harjoittelevat tavoitteellisesti ja osallistuvat kilpailuihin. Urheiluharrastuksensa ohella he haluavat murtaa maansa naisten elämää rajoittavia ahtaita sääntöjä. Muslimitytölle pyöräily ei ole ihan tavallinen harrastus, mutta perheensä tuen saaneet tytöt eivät tien varrella olevista huutelojoista välitä.

Tavoitteenamme on aluksi saada tiimille ajopaidat ja kunnon kypärät, pulaa on kaikista varusteista. Kuljetukset hoitaa Puyolustusvoimat ja niitä koordinoi Naistoimittajat ry osana Afganistan-hankettaan.

Hanketta ovat luvanneet tukea HALTI, Luhta ja SP Bike Service/Salo, joilta on lähdössä varusteita mahdollisesti jo seuraavaan kuljetukseen.

TÄLLÄ VIIKOLLA ON PÄÄKAUPUNKISEUTULAISILLA MAHDOLLISUUS OSALLISTUA KAHTEEN HANKETTA TUKEVAAN TILAISUUTEEN.

Torstaina 26.2. voit tehdä elämästäsi hauskempaa ja tulla NAURUJOOGAAN Oulunkylän ala-asteelle kello 18. Ohjaajana on hepolainen kokenut naurujoogaohjaaja Leena Kontunen.

Osallistumismaksun 10 € tuotto käytetään kokonaisuudessaan afgaaninaisten tukeminseen. Varusteiksi riittää paljaat jalat ja mukavat vaatteet, ehkä sukat viluisimmille varpaille.

Lauantaina 28.2. on mahdollisuus tulla kuulemaan ja katsomaan seikkailupyöräilijä Matti Rämön kuvia ja kokemuksia viime syksyiseltä pyöräretkeltä Himalajan rinteille.
Osallistumismaksu 20 € sisältää Matin maailmanensi-illan lisäksi afganilaisittain valmistettua ruokaa (menu vielä avoin), joka tarjoillaan luonnollisesti tuoreen, vastapaistetun leivän kera.

IMG_2068

Osallistujamäärä on rajoitettu, voimme vastaanottaa 20 päivällisvierasta, sillä toivomme tilaisuuden olevan lämminhenkinen ja keskusteleva. Toivomme SITOVIA ILMOITTAUTUMISIA sähköpostiosoitteeseen ilse.lappalainen@gmail.com .
Ruokaa saa kello 16:30 alkaen, Matin on tarkoitus aloittaa esityksensä kello 17.

Tule mukaan saamaan uusia näkökulmia elämään ja kohtaamaan takuuvarmasti mukavia ihmisiä!

IMG_2071

 

Tukea Right to Ride -joukkueelle yhteisö.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s