Team Orvokki on the road – Talvikilometrikisa 2015

Kilometrikisa on leikkimielinen kuntoilukisa, jossa nimen mukaisesti kisataan kilometreistä.
Kuka tahansa voi ilmoittaa kisaan millaisen tahansa joukkueen, sarjoja on kolme: piensarja (alle 25 polkijaa), suursarja (yli 25) ja tehosarja. Mukana on työyheisöjä, kaveri- ja harrastusporukoita, yrityksiä, perheitä ja urheiluseuroja kaikkialta Suomesta, jokin vuosi sitten myös ulkosuomalainen äiti & poika -joukkue, joka yritti piristää Luxemburgin talvipyöräilykulttuuria.
Team Orvokki on polkenut jo useamman kerran niin kesä- kuin talvikisassa, se edustaa lähinnä liikunnallista kaveriporukkaa. Viime talvena joukkueessa ajoi kaksi naista ja kolme miestä, pärjäsimme tehosarjassa ihan kunniakkaasti. Saatoimme jopa voittaa sen, en muista varmasti, sen verran leikkimielistä tämä on. Jotakin me ainakin keväällä juhlimme. Pyöräily on osa elämää, ja elämässä parasta ovat toiset ihmiset.

Olin ajatellut jättää tämän talven väliin, mutta viime viikolla sain postiluukkuun kauniin kysymyksen. Tottakai, mennään mukaan, siitä saa taas hyvän syyn kokoontua syömään yhdessä!

Kesäkisa kaatui osaltamme kapteenin mip63 kömmähdykseen. Kilometrit kannattaisi kirjata ajoissa, ja tarkistaa milloin on viimeinen päivä. Se ei ollut syyskuun viimeinen vaan jo aiemmin, taisi olla Euroopan autoton päivä. No, pahoitelen tapahtunutta ja pyydän joukkueeltani anteeksi, en ole sitä vielä tehnyt. Fair Play hengessä annoimme melkoisesti tasoitusta muille, sehän sopii niin Team Orvokin kuin Kilometrikisan henkeen.

Ilman tällaista kisailua en tulisi kirjanneeksi ja laskeneeksi pyöräilemiäni matkoja, ja kuten olen aiemmissa jutuissa kirjoittanut, yllättäen arjen liikkumisesta fillarilla voi kertyä huimia matkoja. Olen aina onnistunut yllättämään itseni, ja se kai on koko kisan perimmäinen tarkoitus.

Team Ovokki on mukana Talvikilometrikisassa 2015. Kisa alkaa 15.1. ja päättyy 15.3. Jos olet joukkuetta vailla ja tunnet olevasi orvokkihenkinen ota yhteyttä team.orvokki@gmail.com. Kerro kuka olet ja miksi haluat polkea Team Orvokissa, lähetämme sinulle osallistumiskoodin jolla voit kirjautua mukaan.

Ja sitten lumitöihin!

2015/01/img_3976-1.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s