Viikon fillari 52/2014 – WANTED!

Sunnuntai iltapäivänä 21.12. Appari polki tervehtimään tyttäriään, tapaamiset oli sovittu Haagaan ja Sönäisiin. Jälkimmäinen kohtaamispaikka oli Kallion Sävel, jossa olisi pienen tankkauksen aika.
Se tunne, kun palaat takaisin talviselle kadulle, ja huomaat fillarisi kadonneen, lukkoineen päivineen. – Onneksi otin lampun taskuun…

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/b2a/3437435/files/2014/12/img_3716.jpg
Noin tavallisen oloista fillaria taitaa olla turha etsiskellä, voimme vain toivoa, että joku todella ajelee sillä, sillä pyörät on tehty pyörimään. Ja tässä oli vielä nastat valmiiksi alla, ikääkin vasta puolisen vuotta, jos sitä.
Ihan varovasti kuiskasin Apparille, että jos siinä olisi ollut orvokkilainen kangaskukkapuutarha ei varas olisi ehkä kehdannut kähveltää, yritin jotenkin löytää iloa ikävästä asiasta.
Siispä rakkaat joulupukki ja pakkasukko. Tänä jouluna tarvitsisimme sittenkin yhden ”aineellisen” joululahjan, ja mielellään pikkuisen etuajassa, muuten täällä ei ole enää mukavaa. Niitä voi kysellä Cycle Centeristä, Helsinginkatu 9, avoinna tänään kello 10-18 😉

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s