Alppihuiputtajien Huilileiri – Päivä 6: Tour de France legendoja

Apukuski Hiilarikuurilla Alppeja huiputtamassa 😉

Hiilarikuuri

Tarunhohtoinen Col de l’Izouard! Täällä ovat voittaneet Coppi, Bobet, Bartali, Merckx… Liitetäänkö tänään etappivoittajien nauhaan Priha vai Heinaro?

Päivän suunnitelma oli seuraava: siirrytään autolla Bardonecchiasta (Italia) Brianchoniin (Ranska). Me (Matti ja Heikki) starttaamme sieltä kohti Col de l’Izouardia (2360m)jonka saavutettuamme etenemme Col de Angeliin (2750 m). Pasi ja Late taas jatkavat Brianchonista autolla Guillestreen, jalkautuvat pyörille ja iskevät Col de Angeliin lounaasta. Parien kohtaaminen todennäköisesti jossain lähellä tuota solan huippua, ja paluumatka kaikki yhdessä Pasin ja Laten tuloreittiä takaisin Guillestreen. Miksun flunssa oli kiristänyt otettaan, joten hän valitettavasti joutui jättämään päivän odotetun retken väliin.

matti ja heikki lähdössä

Edellisen päivän suttukelin jälkeen sää suosi Izouardiin nousemista. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta solan suuntaisesti, ja nousu oli lähes tuuleton. Kuin yhteisestä sopimuksesta jäimme toisistamme huutoetäisyyden päähän ja kiipesimme omiin ajatuksiimme vaipuneina. Tiedä häntä, syntyikö ajatustoiminnasta jotain tulosta, mutta nousumetrit kertyivät kuin huomaamatta. Liikennettä oli erittäin vähän, joten hiljaisuus ja pyörittämiseen keskittyminen oli ajoittain täydellistä. Loppusprintti…

View original post 325 more words

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s