Viikon fillari 24/2014 – Kameli ja minä

Lähdin 6.6. matkalle jonnekin. Lähtöpiste on Helsinki ja rastipiste Schio Italiassa, Alppien juurella, reitti vain on piirretty valkoisella kynällä valkoiselle kartalle. Julkaisen matkani aikana aina edellisellä viikolla minun mieltäni eniten liikuttaneen kohtaamani fillarin. Nyt se on ehdottomasti tämä, minun Kameli.

image

 

Kun Apukuski haki Kamelin lähtöäni edeltävänä päivänä Cycle Centerin huollosta, se oli kuin uusi. Ja kieltämättä lähes kaikki olikin uusittu, rungossa sykki silti rakas tuttu fillarin sydän. Kiitos Helsinginkadun huoltotiimille!

Ensimmäiset päivät olemme ajelleet Saksassa Itämeren rantareittiä, nautiskellen auringosta, merestä, tuulesta, kesäherkuista ja oluesta. Saksalaiset osaavat tehdä alkoholittomastakin oluesta todella maistuvaa!

Sain saksalaiselta ystävältäni Babettelta keväällä BIKE LINE sarjaan kuuluvan opaskirjan, joka oikeastaan innoitti minut näihin maisemiin. Rügenin saaren jätin tällä kertaa tarkoituksella väliin, säästän sen johonkin tulevaan kesään. Se olisi mainio retkikohde esim. ystävien kanssa.

image

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s