Team Orvokki 2014 – Apukuski ja minä

Viimeisenä esittelyvuorossa on kuusihenkisen Team Orvokin/Kilometrikisa 2014 polkijat Apukuski ja minä, bloggari täti mip63.

APUKUSKI

Minä? Nykyään alan olla ikipyöräilijä, kaikkien apuajaja.

Pyörällä olen ajellut aina. Mutta vuonna 2009 sain ystäviltäni 50-vuotislahjaksi fillarin. Samana vuonna vetäydyin työelämästä vuoden tauolle, jätin auton ja autoilun, vaihdoin monivuotiset pohjoiset ladut eteläisiin maanteihin. Leirejä ja retkiä.

IMG_5899Jossain kohtaa hankin kisalisenssin ja aloin polkea kilvan. Vuonna 2011 Suomen mestari M50 sarjassa ja 2012 kilpasarjan kautta omilla ansioilla eliittisarjaan. Papparainen, il nonno. Viime kesänä 2013 valitsin kesäpuhteeksi vaimon seurassa himmailun Saksassa, Hollannissa ja Belgiassa, tänä kesänä 2014 hän saa polkea Eurooppaansa yksin ja minä vierailen kotimaan kisoissa.

Kesän tavoitteena on menestyminen maanteillä *) M55 pappasarjassa, niin kotomaassa kuin PM-kisoissa, sekä kehittyä edelleen aika-ajossa. Olen siis ihan koukussa, pyöräilyyn.

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!

mip63

Olen keski-ikäinen nainen, jolle polkupyörä on kulkuneuvo aina ja kaikkialle. Ehkä pyöräily on myös elämäntapani. Olen tämän blogin kirjoittaja, joten lisää tietoa löytyy klikkailemalla blogia sieltä sun täältä.

Miksi pyöräilen? Siksi, että se yksinkertaisesti on mukavaa. Ystäväni Ilsen sanoin, ”it´s my IMG_0017 blgmind, body and social life.”

MOTTO. Mikä niistä? Ehkä nyt vain tämä yksi.

Parasta pyöräilyssä on ihmiset. The best thing in cycling is the people.

Pyörä kokoaa perheen, vaikka koko perhe ei edes pyöräilisi, ja se tuo uusia perheenjäseniä, koska perhe on pyöreä kuin pyörä. Ympyrä, jonka kehälle mahtuu paljon ihmisiä ja asioita.

Tänä kesänä 2014 lähden polkemaan Helsingistä Italiaan, en ihan suorinta reittiä. Haluan kohdata Alpit. Toivon tapaavani ystäviä, joita en vielä koskaan ole tavannut ja löytäväni paikkoja, joihin olen aina kaivannut, vaikka en ole tiennyt niiden olevan olemassakaan. Perjantaina 6.6. (huomenna) alkavaa matkaani voi seurata sivulla Helsinki – Italia All Day Long.

IMG_0474

 

Maantiet ei polkemalla lopu.

`) Vaim. huom. Menestymisen synonyymi tässä yhteydessä on osallistuminen.

 

Mainokset

4 responses to “Team Orvokki 2014 – Apukuski ja minä

  1. Toivotamme mahtavaa reissua, kauniita maisemia, hyvää ruokaa ja uusia ihmisiä! Kerro terveisiä alpeille.
    Josko tapaisimme papparaisenkin kanssa joskus…

    • Kiitos. Tänään täytyisi pakata. Huomenna on luvassa ihana lähtöilma, hellettä, ja ystävien saattopyöräily. Kyllä me tavataan, kaikki 🙂

  2. Tavataan MIrja toivottavasti Italiassa heinäkuussa! Hyvää matkaa ja kireitä ketjuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s