Team Orvokki 2014 – JiiTee

Innostuin enemmälti pyöräilystä vuonna 2008. Olin 7 kk tutkijavaihdossa alppimaisemissa ilman perhettäni ja hankin reissulle mukaan maantiepyörän. Painoa jäi matkalle noin 15 kg ja tietä tuli mitattua yli 6000 km. Nollakunnosta alkoi tie endorfiininarkkariksi.

jiitee2Nyttemmin pyöräilystä on tullut oikeastaan elämäntapa. Esimerkiksi autoa ei meillä tarvita ja työmatkani sujuvat vuoden ympäri fillarilla. Työmatkapyörän tavarateline on välillä kovilla 4 hengen perheen ruokaostoksien alla. Valokuvauksesta pyöräilyyn siirtynyt teknohörhöily takaa, että (melkein) jokainen kilometri on talletettu ja analysoitavissakin. Vahingossa syntynyt numerosarja 10K10, 11K11, 12K12 ei ihan saanut jatkoa 13K13. 13000km vuonna 13 jäi vajaaksi. Eli 12K13.

Maantiepyöräily on ehkä lähinnä sydäni. Kuntotapahtumia on tullut koluttua ja olipa kilpailulisenssikin parina kautena. Tour de Helsinki meni kaksi vuotta sitten alle 3:40 ja pääkaupunkiseudun Gran Tour (Giro, Vuelta ja Tour) yhteistuloksissa olin kolmas.

Kilpailulisenssiä ei tänä vuonna ole. Sen kevyempää versiota ’Fillaripassia’ eli seuraan kuuluvan pyöräilijän tapaturmavakuutusta taas suosittelen lämpimästi. Se 20 € lienee paras sijoitukseni ikinä! Pikkusormeni murtui muutama viikko sitten lenkillä aika hankalasti. Huippuluokan yksityinen, nopeasti saatu hoito kuntouksineen auttoi nopeaa toipumista. Nyt viiden viikon jälkeen kipsiä ei enää tarvitse ja pääsin jo maantiellekin. Jesh!

Vuoden päätavoite on selvitä kunnialla läpi Tahko MTB:n tuplamatkasta (120 km, noin 2500 m nousua). Sitä ennen on luvassa Pirkan Pyöräilyn täysmatka. Ystävieni mip63:n ja Apukuskin Team Orvokkia yritän kannattaa jollain kunniallisella kilometrimäärällä.

IMG_5487ORVOKIN huom.

Jii Tee ajoi Team Orvokin joukkueessa Talvikilometrikisassa 2014 ja on siis hallitseva TEHOSARJAN mestari. Heh heh, orvokkihengessä 😉 Ja kaikki vain jakaaksemme pyöräilyn ilosanomaa!

 

 

Mainokset

One response to “Team Orvokki 2014 – JiiTee

  1. Paluuviite: Team Orvokki 2014 Juniors – Apupoika FIN ja Sten IT | -mip-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s