Ajakaa siskot ajakaa!

Lattialla lojuu Elenalta ja Aleksilta saatu kalenteri, johon Apukuski on raapustanut lenkkejä, kuntoajoja ja kisoja joissa aikoo polkea.

IMG_5289

No entäs me, siskot?

Tarjolla olisi esimerkiksi maanantaisin  Hannan uudet Hitaat HePo-lenkit naisille, lähtö Viikistä kello 18.00. Oiva paikka tavata tuttuja ja saada uusia.

Naisten Etappiajon – Stage Race for Women – 9.-11. 5. 2014 yhteydessä järjestetään myös kuntoajo. Lauantaina 10.5. Vantaan Seutulan koululta ajettava kuntoajo EI ole kilpailu eikä siellä oteta aikaa. Siellä vain poljetaan ja nautitaan pyöräilyn sietämättömästä keveydestä!

Kuntoajossa on valitavana kaksi matkaa, 10 km ja 41 km, molempien reittien varrella on tauko- ja huoltopisteitä. Seutulan koululla on kahvio sekä tapahtumarasteja lapsille; käykääpä lukemassa tarkemmin mitä!

Voi kunpa saisin Orvokin kevätkuntoon, olisi kiva polkea sillä samaa reittiä, jolla naiset kisaavat kolmantena kilpailupäivänä! Pyöräilyhameen helmat hulmuten 😉

Kaikkein leppoisinta ja rennointa menoa niin naisille kuin miehille, kaiken ikäisille ja kokoisille, tarjoavat tietysti Helsingin Polkupyöräilijöiden sunnuntailenkit.  Lähtöpaikka on aina Maunulan ulkoilumaja, jonne voi tulla jo kello 10:00 kahville ja jutustelemaan. Matkaan lähdetään 10:30.

Ensi sunnuntaina 27.4.2014 on ohjelmassa TdK eli Tour de Keskuspuisto. Retken tarkempi kuvaus on TÄÄLLÄ.

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s