Tämän pääsiäisen ihme – The Miracle of Eastern 2014

Pitkäperjantain aamuna alkoi näyttää siltä, että Apukuski lähtee ja jättää minut. IMG_5275En ollut asiasta juurikaan huolissani, sillä näin on käynyt monen monta kertaa. Aina se on tullut takaisin. Nyt vain tuntui hieman erilaiselta, ehkä se tunne oli lievä epävarmuus. Huolesta en puhuisi, vielä. Jäin odottamaan tämän pääsiäisen ihmettä. Sitä, että 180 neliön asuntomme irtaimisto siirtyy uuteen 80 neliön kotiimme, tai jonnekin. Sen pitäisi tosiaan tapahtua juuri nyt, pääsiäispyhinä, ensi keskiviikkona taloon muuttaa uusi perhe. IMG_5279 uuSinä lähdit pois, minä katselin parvekkeelta loittonevaa selkääsi…” Arvaan ettet murehdi tätä muuttoa. Päätin etten minäkään lähde sinne yksin kirjoja ja kiinalaisia kulhoja pakkaamaan. Kai se näinkin menee, muutto. Leivonpa grappakakkuja, yhden Miksulle, yhden Ilselle, Veeralle ja Martynille lauantain talkoisiin. Ja sitten vielä… Nauttikaahan keväästä, pyörällä tai ilman!

Matteus 6:26-27 Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä, eivät ne leikkaa eivätkä kokoa varastoon, ja silti teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ja olettehan te paljon enemmän arvoisia kuin linnut! Kuka teistä voi murehtimalla lisätä elämänsä pituutta kyynäränkään vertaa?

* * *

This weekend, Eastern 2014, we should move from 180 m2 to 80 m2. But it seems we are not working for that…

 

Mainokset

3 responses to “Tämän pääsiäisen ihme – The Miracle of Eastern 2014

  1. Asioilla on tapana järjestyä… jospa mekin saisimme joskus siirrettyä tavaramme 48 neliöstä noin 80 neliöön. Pitäisi ensin vain löytää paikka, jonne tavarat siirretään.

  2. Minä pidän perinteitä yllä ja olen flunssassa sängyn pohjalla. Mut eiköhän se tästä. Pashamuotin kyllä jo kaivoin esiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s