Viikon fillari 16/2014 – Toscanan helmi

Apukuskin ja Koon huhtikuinen leiri Toscanassa alkoi koettelemuksilla. Lähtöä edeltävänä päivänä lento Helsingistä Firenzeen peruttiin. Näppärät sedät löysivät kuitenkin korvaavan lennon Tukholman kautta Roomaan, sillä seurauksella, että fillarit jäivät 48 tunniksi Tukholman kevääseen.

Sedät kieltäytyivät ystävämme Jerryn/Veloce tarjouksesta tuoda kaksi maantiepyörää Toscanaan. Mitäs turhia, kun majapaikassa oli kaksi vieraspyörää, joista toinen oli jopa ajokunnossa!

WP_20140328_001

Ensimmäiset treenipäivät ajettiin vuorotellen, toinen polki ja toinen huilasi.

Esimerkkinä 2. päivä, tehopäivä. Aamuharjoitus ennen aamiaista, alkuverryttelyn jälkeen 3 x kotimäki, välissä 4 min lepo. Kaksi ensimmäistä penkistä, viimeinen putkelta, loppuverkka. Puolilta päiviltä 6 km ylämäkitempo kotimäkeen (sweet spot) verkkoineen. Ennen pimeää 1½ h PK2-VK1 alueella maantielenkki. Kas, ei ihminen sisäkalut mieti millainen pyörä on ajajan alla, sen kun survoo menemään. Garmin on tallentanut kaiken datan 🙂

Niin, tosiasiassa lyhyet ajohousut kuluivat enemmän kuin pitkät. Apparin uusi kalusto odottaa edelleen Cycle Centerissä sähköä, niinpä matkassa oli vanha uskollinen cervélo.

WP_20140330_001

Mainokset

2 responses to “Viikon fillari 16/2014 – Toscanan helmi

  1. Triathlonisteille tuttu harjoitus on 1 pyörä ja 2 kuskia, lenkkarit tai maastopyöräkengät jalkaan ja menoksi, parin minuutin välein vaihto 🙂

  2. Paluuviite: Bianchi-cup: Arolampi, Riihimäki | Hannan pyöräilyblogi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s