Tikusta asiaa, kakkuvuoasta kaksin verroin

Kevään merkkejä. Kun Siltasaarenkadun Kulmahuoneen edessä on kasa polkupyöriä ja sisällä suunnitellaan Helsingin Polkupyöräilijöiden (HePo) retkiohjelmaa. Sunnuntaina 16.3. luonnosteltu ohjelma tulee aikanaan sekä HePon sivulle että fillarikalenteriin, sieltä voi taas jatkossa tarkistaa retkien kohteet ja pituudet.

IMG_4315

Retkiohjelmassa on vanhoja klassikoita ja uusia tulokkaita, kuten TdK (Tour de Keskuspuisto) ja Itä-Helsingin helmet. Itselleni tärkeä päivämäärä on sunnuntai 8.6., jolloin Ilse viimevuotiseen tapaan ajeluttaa ihastelemaan alppiruusuja. Tätä retkeä en halua menettää, satoi paistoi, kukkivat rhodot tai eivät. Tämän jälkeen olen vapaa lähtemään.

Mutta minne?

Viime kesänä fillaroin Helsingistä Belgiaan kastamaan belgialaisen polkupyöräni Kamelin. Roots, siksi Belgia. Matka alkoi puskemalla vastatuuleen halki sateisen Ruotsin, se reitti ja ne lehmät tien laidalla on nähty.

Minne nyt? Haluaisin edelleen aloittaa matkan kotiovelta, ilman lentomatkaa.

Maanantaina 17.3. söimme yhden tuntemattoman jouluvieraamme kanssa lähes viimeisen ehtoollisen ennen hänen muuttoaan takaisin Alppien eteläpuolelle. Polentaa, salamia, gnoccheja, lasillinen kuplivaa valkoista rypälemehua, foccacciaa ja naurua. Puhuimme tavaroista, jotka eivät mahdu muuttokuormaan.

IMG_4331

Kakkuvuoka, jota tarvitaan vasta tulevana jouluna! Lupasin palauttaa sen ajoissa, sitä ennen voisin leipoa siihen grappa-kakun Team Orvokin kekkereihin.

IMG_4405

Nyt on siis selvillä lähtöpäivä, yksi rasti ja se, että reitti ei kulje Ruotsin kautta. Kaikki muu selviää matkan varrella.

Ei, tämä ei ole reittisuunnitelma vaan jotain ihan muuta. Tällä kertaa. Oheisen kartan hieman laajempana kuvana ja Apukuskilla varustettuna lköydät facebookista Team Orvikin sivulta 😉

IMG_4401

Mainokset

One response to “Tikusta asiaa, kakkuvuoasta kaksin verroin

  1. Paluuviite: Grappa Cake and Mitochondrial Tires | -mip-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s