Team Orvokki ja Talvikilometrikisa 2014

En ajatellut lähteä mukaan.

Mutta hellyin, kun Apukuski kauniisti pyysi.  Talvikilometrikisan joukkue Team Orvokki näytti olevan jo olemassa, varmaankin perintönä aikaisemmilta talvilta. Hetken muistiani virkisteltyä pääsin kirjautumaan sinne sisään.

Älä anna fillarisi hautautua lumeen.

1. joulukuuta 2012

Jos joku muukin kuin Apukuski kaipaa joukkuetta 1.2. alkaneen itsensä kanssa kisailuun ja tuntee itsensä Team Orvokki henkiseksi, otamme mieluusti polkijoita mukaan. Lähetä viesti lähetä viesti ja kerro kenelle ja minne lähetän tunnukset.

Mainokset

One response to “Team Orvokki ja Talvikilometrikisa 2014

  1. Teillä näkyykin olevan jo täysi joukkue, ja hyvin pärjäätte! Olin kesäkisoissa 2011 ja 2013 yhden miehen joukkueena. Nyt olen taas Helsingin Polkupyöräilijöiden joukkueessa, ja olisi mahdollisuus olla HePon hevonen. Olen tehnyt vain lähikauppamatkoja, eikä eläkeläisellä ole niihinkään varaa joka päivä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s