Pyöräilyvuoteen 2014

Vaikea uskoa, että tulevasta vuodesta 2014 voisi tulla vielä parempi kuin edellinen oli. Mutta miten se kesällä Tallinnan Lillefestivaalin suomalaisesta puutarhasta bongaama lause menikään…

IMG_0474 Menneeseen pyöräilyvuoteen 2013 mahtuu paljon hienoja hetkiä. Himmailua Lycra-Lassejen matkassa Mallorcalla, Helsingin puutarhoja HePolaisten kanssa, Pekka Halosen tomaatteja, Kriittisiä iloitteluja, pingviinejä ja luimupupuja. Ja joka-aamuinen työmatkani, se ilo joka alkaa rullata uneliaassa mielessä jo muutaman kilometrin matkalla.

Oli kieltämättä hienoa polkaista Kameli Belgian rajan yli, takana tuhansia kilometrejä, mutta saman onnen tunteen voi kokea paljon lähempänäkin. Siihen tarvitaan vain polkupyörä.

Millä mielin tulevaan pyöräilyvuoteen? Tiedän tämän kuulostavan naiivilta, mutta toivon pyöräilyltä sitä samaa, jota olen viime vuonna saanut erityisen paljon. Tavata ihmisiä, saada uusia tuttavuuksia, jopa ystäviä. Hyviä ystäviä.

Ajattelin ystävyyttä tänään, kun kun söin Apparin keittämää aamupuuroa, olemme koukussa Backmanin kaurasuurimoihin, joita haemme Majvikin tilapuodista, kiitos HePon. Ja myöhemmin päivällä, kun maustoin Hesarin ruokatorstaista bongaamani italiaisen makkara-papupadan Ilseltä saamallani savustetulla chilillä. Jonka hän piipahti hakemasta Ravintolapäivänä, katosi hetkeksi jonnekin Kahvila Ketjuöljyn tiskin takaa

Varmasti pyöräilen tänäkin vuonna paljon ja kauas, se on minun elämäni, mutta erään pyöräily-ystäväni sanoin, this year 2014 is humanitarity year 🙂 Apparilla taitaa olla kisailuvuosi, kuulin että Hesarilla etsitään uutta ajopeliä. Huh. Ja toivottavasti minulla olisi edelleen jotakin tarjottavaa muillekin tästä iloisesta fillaricoctailista jota Apparin kanssa sekoittelemme.

Yksi ”tuntemattomista” jouluvieraistamme, italialainen vaihto-opiskelija Stefano, mietti tänään eteisessä Apparin kanssa tehdyn pyörälenkin jälkeen jotenkin näin:

First I felt me lonely, because all my friends went to their families for Christmas Holiday. I decided to stay in Finland and just train skiing a lot. But then here is no snow! However, I have met many nice people and got new friends.

Asennetta, vaikka nuori mies valitsikin vaihto-ohjelmakohteekseen Helsingin yliopiston mm. hyvien hiihtomahdollisuuksien vuoksi.

IMG_3768

 

Niin, ja terveisiä Kuopukselta, sain tänään (viimeinkin) kuvan, jonka piti tulla joulutervehdykseksi. A & K Tiibetissä, 23.12. matkalla joulunviettoon Everest Base Campiin. Odotan vähintään yhtä fillarikuvaa, jos en tuolta niin hieman alempaa Lhasasta.

Mainokset

2 responses to “Pyöräilyvuoteen 2014

  1. Niin paljon mukavaa mahtuu vuoteen, sekä menneeseeen että toivottavasti myös alkaneeseen. Menneen vuoden yksi iso ilo oli tutustuminen sinuun myös oikeasti eikä vain blogitse :).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s