Olutsiirappia

Torstai iltana höyrystin pullollisen hehkuviiniä reilun desin annoksissa yrittäessäni luoda suklaakakun päälle sopivasti valuvaa hehkuviinisiirappia. Kun viimein onnistuin luomaan tavoittelemani viinisiirapin päätin tehdä sitä vielä vähän. Siis lisää hehkuviiniä hakemaan. Astuessani kauppaan oli minun ja viinin välissä kuitenkin uusia talvioluita. Ne oli pakko tutkia. IMG_2714 Mukaan lähti kahta, kakkujen valeluun ja siirapin keittoon. Jos onnistuin keittämään hehkuviinisiirappia niin kai se olutsiirappikin onnistuu?

– Haluatteko kakullenne hehkuviini- tai olutsiirappia? kysytään Cafe Ketjuöljyssä, niin kauan kuin siirappia riittää.

Mainokset

2 responses to “Olutsiirappia

  1. Hienot etiketit noissa oluissa. Mukavaa ravintolapäivää, yritän maistella kakkuja kuvien välityksellä, ehkä enemmin sillä hehkuviinillä ;). Siitähän tuli mieleen Glühwein, paahdetut kastanjat ja Keski-Euroopan joulutorit….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s