Vuoden talvipyöräilijä – saako siitäkin kakun?

Eiköhän se onnistu.

Koska Vuoden talvipyöräilijä -kisan viisihenkisessä joukkueessa on mukana hepolainen Hanna Hoo, on ilmiselvää että Kahvila Ketjuöljy tarjoilee 16.11. KAIKILLE VIIDELLE FINALISTILLE maalikakkua.

Ja koska mukana on myös Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri on kakkuideakin valmiina.

Maaliskuussa 2010 innoittivat loskaiset pyörätiet minut leipomaan tällaisen Talvipyöräily-juustokakun. Vie hiiri kuvan päälle, jos et muuten ymmärrä mistä on kyse.

Avukseni on lupautunut Ilse P, meillä on siis käytössä yhteensä kolme kättä. Kiitos tästäkin HePolle, jota ilman en olisi saanut elämääni tätä uutta ihanaa ystävää 🙂 Vuosi sitten emme tienneet toistemme olemassaolosta, niin se pyöräily yhdistää ihmisiä.

Ja jos hyvin käy, voi kakun päälle tulla viisi mallorcalaisen liikennemerkin innoittamaa suklaafillaria, jotka ovat esiintyneet blogissa jo viime talvena.

Oikealla on muuten punaviini-suklaakakkua, josta on saatavilla 16.11. Hehkuviini-suklaakakku versiota. Kannattaa piipahtaa Kampissa

PÄIVITYS 3.11. KELLO 20.59

Kyllä ei tule mallorcalaisia fillareita kakun päälle… lisää kokeiluja tulossa 😉

Mainokset

8 responses to “Vuoden talvipyöräilijä – saako siitäkin kakun?

  1. Uuh, sepeliä. Täällä tapahtui suuri ihme – kaupungin suosituimmalle ulkoilureitille, Jyväsjärveä kiertävälle rantaraitille, josta kaksi kilometriä on työmatkamme, ajettiin ensilumen myötä jo jonkinlainen sepelikerros. Toissapäivänä se oli harjattu melkein koko työmatkalta pois ilmeisesti viimeisten pudonneiden lehtien lakaisun yhteydessä.

    Tuo Kampin tapahtuma kyllä houkuttelee… eikä pelkästään suklaakakun takia. Pitäisikin taas tehdä sitä, josko vaikka tänne maanantaina poikkeaville tädeilleni ja äidille.

  2. Kerrohan jos tulette etelään, kyselen jos saisin Sellaisen fillarin koeajoon 😉

  3. Taatusi tullaan maistamaan 🙂

  4. jaakkojuhanaalajoki

    Ilman muuta tulen maistamaan 🙂

  5. Onkohan mahdollista saada tämän talvipyöräilykakun resepti näkösälle? Näyttääpi niin herkulliselta, että tarttis päästä testailemaan. 😀

  6. Yritän etsiä ohjeen työhuoneeni kätköistä ensi viikoksi, kun on leivonnan aika. Tosin kaikkea en aina kirjoita muistiin, joten jos en löydä sitä kehittelen uuden, jolla pääsen suurin piirtein samaan lopputulokseen. Eli tulossa on, pienellä viiveellä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s