Helsinki – Sipoo – Amsterdam

Team Orvokin sunnuntai. Kaksi lähti Amsterdamiin, yksi Sipooseen.

Amsterdamin maraton starttasi 9:30 (paikallista aikaa), pyöräretki Sipoon Majvikiin 11:00. Aamulla Amsterdam +14 C, Helsinki -1 C, molemmissa on luonnollisesti luvassa muutaman asteen nousu.

IMG_2257

Tiedän olleeni juuri se oikea 1/3 joka pyöräili aurinkoisessa syyssäässä Maunulan majalta Majvikin luomutilalle. Minä olen maratonini jo hölkännyt, tiedän sen kivun ja hurmion ja se riittää.

Amsterdamista kuului hyviä uutisia, Kuopus liikkui juosten lähdöstä maaliin. Kuvasta päätellen samalla syntyi uusi ME 1:10:44, vapise Kenia!

1390564_10201181245185851_2074131559_n

En tiedä tarkkaa pyöräilijöiden lukumäärää, sillä retkiseurueemme kasvoi matkan varren pysäkeillä, mutta arvioisin Majvikissä käyneen yli 15 vierasta. Vastaanotto perillä oli lämmin ja ystävällinen, Atte-isäntä esitteli meille tilaa ja puotia, tilan tuvassa saimme lämmitellä ja juoda kahvit.

Palsternakkaa, ruisjauhoja- ja hiutaleita, kurpitsa, kaikenlaista me sieltä sivulaukuissamme kotiin kannoimme. Meillä paahdetaan lähipäivinä palsternakkaa!

Enemmän kuvia löytyy täältä.

Mainokset

3 responses to “Helsinki – Sipoo – Amsterdam

  1. Viihtyisän ja aidon näköinen tila!
    Mekin löysimme torilta palsternakkoja, joita tutut viljejät kasvattavat myöhäisen valmistumisajan vuoksi lähinnä kotitarpeiksi. Kaupan kelmutetut juuret jäävät kyllä hyllyyn kun saa välillä maistaa tuoretta ja hyvin kohdeltua herkkua, paahdettuna muiden juurien ja mukuloiden kanssa täälläkin.

    • Niinpä, kun jossain kohtaa juuri pellolta nostettuja palsternakkoja ei niiden ohi voi vain kävellä! Ihmettelen aina, miksi tätä herkkua saa lähikaupoista vain muovitettuna?

  2. Paluuviite: Soppaa, ruisleipää ja ajatuksia tulevasta kesästä | -mip-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s