Maratoneja ja puolikkaita

Olisiko tämä arkielämän domino-ilmiö? Pyöräilijät kaatavat toisiaan juoksupolulle.

Apukuskin piti juoksuttaa Kuopusta Pääkaupunkijuoksun puolimaratonilla, mutta murtunut varvas laittoi etsimään tuuraajaa. Soitto Miksulle, joka lähti tyttäremme seuraksi. Miksu soitti juoksua edeltävänä päivänä ystävälleen Markukselle, joka innostui myös juoksemaan puolikkaan.

IMG_1992

Keskuspuistossa juoksentelun jälkeen Markus päätti tähdätä vielä Vantaan maratonille. Tänään sunnuntaina 13.10. siellä sitten juoksi sekä Markus että Miksu. Miksu tykitti alle kolmen ja puolen, ymmärtääkseni vasta ensimmäistä maratooniaan rullaileva Markus tuli piirun verran perässä. Aika hyvin pyöräilijöiltä 😉 Juu, on se Markuskin juossut maratonin jo 95…

IMG_2165

Apparin ja Kuopuksen maraton, johon myös PK-puolikas tähtäsi, on ensi viikon sunnuntaina. Ja se varvas vielä aika kipeä.

IMG_1998

IMG_1994

Mainokset

One response to “Maratoneja ja puolikkaita

  1. Mixu jo korjasikin,että muutaman maratonin olen juossut. Edellisestä on tosin jo aikaa ja juoksukilometrejä oli liian vähän takana. Nyt jalat sopivasti kipeät,mutta hyvä mieli. Kiitokset kannustuksesta. Mixu on kone. T. Markus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s