Pyöräretkelle Porvooseen!

Lauantaina 24.8. olisi tilaisuus lähteä Helsingin Polkupyöräilijöiden (HePo) retkelle Helsingistä Porvooseen. Retken vetovastuussa on viime lauantaiseen pre TdH:n tapaan Team Orvokki.

WP_000332

Matkaan lähdetään Maunulan majalta kello 9:30. Mukaan voi liittyä myös Pukinmäen ABC-asemalla noin kello 9:50 sekä Kehä III:n ja Vanhan Porvoontien risteyksessä (sillalla) noin kello 10:15.

Poljemme Porvooseen Nikkilän kautta Vanhaa Porvoontietä ja Kuninkaantietä, takaisin palaamme eteläisempää Uutta Porvoontietä. Matkaa kertyy reilu 110 km ja se edetään retkivauhtia keskinopeuden ollessa noin 20 km/h.

Sekä meno- että paluumatkalla pidetään ainakin yksi tauko ja luonnollisesti määränpäässä Porvoossa pidempi pysähdys. Itse ajattelin ehtiä ostamaan Brunbergin ihanaa kauralakritsaa 😉

Jos et halua tai ehdi polkea koko retkeä voit ajella vaikkapa Vantaan Nikinmäkeen kuuluisalle Palménin kaupalle ja kääntyä sieltä takaisin. Palmén on ehdottomasti pysähtymisen arvoinen paikka.

IMG_0462

Mainokset

2 responses to “Pyöräretkelle Porvooseen!

  1. K-kaupan kohdalla on kuvaamani komeasti naamioitu bussipysäkki: http://metro.fi/paakaupunkiseutu/puskaradio/viesti/120971/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s