Festarifillarit

Kuopus nostaa kypärää ja pyöräilylakkia viime viikonlopun Flow Festivalille. Urbaanin musiikkitapahtuman pyöraparkki on kiistämättä paras ja laajin mitä Suomen festivaalien yhteydessä on nähty, ja tapahtuma-alueelle on helppo polkea mistä päin pääkaupunkia tahansa. Helsingin Polkupyöräilijätkin olivat parkin toiminnassa mukana. Pyörien ihanaa merta voi ihastella vaikkapa Jussi Hellstenin kuvista: http://www.flickr.com/photos/flowfestival/7766218122/.

Fillaroinnin ilosanomaa julisti myös pieni pinkki teksti Ei Vihapuheelle-liikkeen ja Hate Destroyerin vihapuheen vastaisella graffitiseinällä. Kuka lie käynyt maalaamassa… Rakkautta ja malttia kaikille kadullakulkijoille!

Image

Image

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s