Hollannissa LF routeja himmaillen

Hollannissa on koko maan kattava merkitty pyöräreittiverkosto LF-routes (landelijke fietsroutes). Nämä reitit on suunniteltu pyöräretkeilijöitä varten, toisin kuin (kuvassa) punaisella viitoitetut nopeat reitit kylästä toiseen.

Ihastuimme LF reitteihin jo ensimmäisellä pyöräretkellämme Hollantiin 2009. Ne ovat erinomainen tapa tutustua maan hienoimpiin maisemiin ja kohteisiin, hakuaika sitten istua satulassa muutaman tunnin tai koko päivän.

Vihreillä opaskylteillä molempiin suuntiin merkityt LF reitit mahdollistavat pyöräilyn kaikkialle Hollantiin, raja-alueilla ne pulpahtavat myös Saksan ja Belgian puolella.

Jo reilut 20 reittiä seuraavat pääsääntöisesti pyöräteitä, pieniä maalaisteitä ja joskus jopa polkuja, joiden varrelta voi löytää ihmeellisiä paikkoja ja asioita. Ja varmasti myös parhaat päiväkahvipaikat!

Jokaisesta reitistä on oma opaskirjansa, jossa on myös kartta, itse olemme katsoneet kaikki reitit sisältävän yleiskartan riittäväksi.

Tällä matkalla olemme ajelleet jo osia reiteistä LF 4, LF 23 ja LF 2. Lisää on tulossa, olen myös ymmärtänyt että Belgiassa olisi vastaava reittiverkosto. Sinne olemme vasta matkalla.

Mainokset

One response to “Hollannissa LF routeja himmaillen

  1. Paluuviite: Tour fifty – Helsingistä Belgiaan | -mip-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s