Viikon fillari 19/2013 – Helsinki City Run

Kas tässäpä viikon fillari, jonka bongasin lauantainana  4. toukokuuta 2013 Alppipuistossa seuratessani Helsinki City Runin yli 17 000 juoksijan upeaa menoa. Ja kuvan jälkeen sen tarina…

IMG_8936

Olin lupautunut tsemppaamaan ja kannustamaan Kuopusta, joka juoksi ensimmäisen puoilimaratoninsa. Ja samallahan voisin ottaa kuvia reitin varrelta, olin tehnyt hyvän suunnitelman kuvauspaikoista ja laskenut lapseni etenimisvauhdin. Alku oli lupaava. LÄHTÖ Kaupunginpuutarhan kupeessa…

+IMG_8930

… ja siitä sujuvasti radan ali Linnanmäen kupeeseen, sillä aikaa kun juoksijat kiersivät Töölönlahtea.

IMG_8931

Seuraavan kuvan halusin ottaa ylhäältäpäin, Nordenskiöldinkadun ylittävän pyörätien päältä. Polkaisin siis sinne, ja näin alhaalla puistossa tämän ihanan puna-keltaisen pyöräkaunottaren. Kuopusta odotellessa zoomailin muutaman pyöräkuvan, suunnittelin laajentavani lapseni ohijuoksun ajaksi yleiskuvaksi, jossa olisivat molemmat kohteet.

IMG_8935

Vaan kuinkas sitten kävikään? Tytärtäni ei kuulunut. Jonkin aikaa odoteltuani vilkaisin kelloa ja ymmärsin hänen olevan jo minua edellä. Yritin saada aikataulua kiinni, mutta parilta seuraavalta rastilta olin aina askeleen jäljessä. Pääsin kannustamaan vasta Mannerheimin tien alituksen kohdalla, noin 3,5 km ennen maalia. No, juoksija ilahtui siitäkin.

Purkaessani kuvia illalla huomasin yhden fillariotoksen oikeassa alareunassa jotakin mielenkiintoista 🙂

IMG_8934

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s