Seuraa sunnuntaiajelulle?

Jos kaipaat sunnuntaisin retkeilyhenkistä ajoseuraa polkaise Maunulan majalle kello kymmenen maissa. Silloin siellä kokoontuu pyöräilijöitä Helsingin Polkupyöräilijöiden (HePo) sunnuntairetkelle, joka starttaa 10:30. Ulkoilumaja aukeaa jo kello 10, joten siellä ehtii hyvin juoda vaikkapa aamukahvit ennen retkeä, tietysti tuoreen pullan kera.

IMG_8944

Sunnuntaina 5.5. minä lähdin elämäni ensimmäiselle HePo-retkelle, Apukuski kun ajeli vielä omilla teillään Ulvilassa. Aamun sateesta huolimatta Majalle kokoontui 14 pyöräilijää, Espoon WG-museolta joukkoon liittyi vielä kaksi polkijaa.

IMG_8946

Retken varsinainen kohde oli Laajalahden kierto, rantoja pitkin koluten. Matkaa Maunulasta Maunulaan kertyi 46,6 km, aikaa käytimme lähes 4 tuntia. Tähän sisältyi päiväkahvit Espoon luontotalo Villa Elfvikissä sekä jokunen muukin pieni pysähdys.

IMG_8952

Odotin retkeltä oikestaan vain mukavaa ulkoilua ja jonkun toisen valmiiksi miettimää reittiä, mutta sain paljon enemmän. Uusia teitä ja polkuja, vinkkejä hyvistä kahvipaikoista, ja ennenkaikkea mukavia uusia tuttavuuksia, iloisia ihmisiä, hauskaa juttuseuraa sunnuntaiajelulla.

IMG_8954

Hepon retket ovat kaikille avoimia, niille osallistuminen ei edellytä kuulumista yhdistykseen eikä ennakkoilmoittautumista. Vain hyvää, avointa mieltä ja sen verran pyöräilykuntoa, että jaksaa polkea 30-60km yhdellä pullakahvilla 🙂 Lauantailenkit ovat hieman pidempiä (80-140 km) ja niille startataan tuntia aikaisemmin kello 9:30.

IMG_8949

HePon retkistä voi lukea lisää TÄÄLLÄ, ajantasaisimmat tiedot kannattaa katsoa Fillarikalenterista.

Mainokset

3 responses to “Seuraa sunnuntaiajelulle?

  1. Seuravalle mukaan ehdottomasti 🙂

  2. Pentti Ruohonen

    Retki oli mahtava ja seura mukavaa suosittelen 🙂 ps Kiitos kaikille!

    • Kiva että joku toinenkin sanoo sen ääneen, uskottavuus kasvaa 🙂
      Ensi sunnuntaina taitaa olla vuorossa Satun vetämä valkovuokkoretki, voi kunpa aurinko hellisi retkeilijöitä kuten tänään maanantaina!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s