Aloha!

Keskiviikkona katsellessani työhuoneeni ikkunasta sakeaa lumisadetta mieleeni tuli nuori helsinkiläinen nainen, joka on parhaillaan opiskelemassa Hawaiilla. Ja tuore viesti, jonka sieltä sain:

Pyöräilykulttuurista sen verran, että täällä ei ole niin paljon commuter-pyöräilijöitä ihan vaan sen vuoksi, että täällä on kuitenkin sen verran nousuja ja ehkä suurimpana syynä se, että täällä varastetaan todella paljon pyöriä ja pyörien pitää mennä liikenteen seassa. Sellaisia ihmisiä täällä on kyllä näkynyt, jotka tulevat varta vasten maantiepyöräilemään tänne. Ehkä lähinnä kuitenkin jenkeistä, joilla on jenkkiläiset pyörät. Raportoin vielä lisää, kunhan saan enemmän selville.

Joku lähti siis talveksi Hawaiille, joku toinen tuli fillaroimaan Suomeen. Gürkan Genc niminen pyöräilijä Turkista aikoo pyöräillä Suomen halki nyt talvella. Hän pitää lehdistötilaisuuden tänään torstaina Tunturi-Hellberillä Vantaalla, eli emmeköhän saa jotakin vielä kuulla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s