Laduilla tuulee…

Minäkin tein uuden version Jari Sillanpään hitistä, perjantai-iltapäivänä täällä Suomen parhaassa hiihtokaupungissa Helsingissä. Se menee luonnollisesti näin: ”Laduilla tuulee…”  Vapise Cheek!

Tulipa tämäkin talvi, ainutlaatuinen minun ja Apukuskin yli 30 vuotisella yhteisellä taipaleella.

Minulla on enemmän sekä hiihtokertoja että -kilometrejä kuin Apparilla. Hänelle on jäänyt tässä harrastuksessa lähinnä huoltajan osa. Katselen kaiholla kauniita Fischereitä, jotka enimmäkseen lepäävät treenihuoneen katossa.

Tähän on tultu, ja luulen että tämä ero tulee säilymään. Kun minä lähden huomenna sivakoimaan Paloheinä-Haltialan latuja vie Apukuski Lumikin CCH:n lenkille.

Pakkasella perinteistä, suojasäällä ja vesisateella vapaata. Pertsassa arkipyöräilijän armoton taktiikka on pitoa luiston kustannuksella. Siinä ne reidet rehevöityy, vauhti ei päätä huimaa mutta hikeä pukkaa. Mielessä edelleen Robert Förstemann 😉

Mainokset

2 responses to “Laduilla tuulee…

  1. Meillä hiihdetään ja ajetaan aina yhdessä eikä kilometrejä ja kertoja tule laskettua (tein sitä junnuna vuosikausia). En ole koskaan hiihtänyt Paloheinässä, pitäisi kyllä korjata se puute ;).

    • En ole minäkään kilometrejäni laskenut, tämä tilanne on vain yllättäen niin ilmiselvä.
      Monilla meistä liikkuvista ihmisistä on joku vaihe elämää, jota voi tarkastella erilaisina diagrammeina. Miten niitä jaksoikin askarrella, kun oli vielä taimi 🙂 Onneksi sen jälkeen alkoi kasvu ja mittarit voi ripustaa naulaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s