Rakas Baana!

Rakas Baana!

Et voi uskoa, miten onnellinen olin eilen, kun jalankulkijat tungeksivat pikku pakkasessa Mannerheimintien alitse molempia kaistoja pitkin luoksesi, vyöryivät kuin virta. Kiven muisti (Mika Haaranen), voiko luoksesi olla hienompaa porttia? Olet juuri saamasi huomion arvoinen.

IMG_8150

Vielä vuosi sitten olit pimeä ja vähän pelottava läikkä kaupungin kartalla.  Ei sinua uskaltanut lähestyä.

Kun eilen seisoin katselemassa Dan Shortenin videoinstallaation (Reveal) värjäämiä kivisiä kuilusi seiniä saatoin kuulla monta tarinaa sinusta. Paikalla oli selvästi monia, jotka astelivat ensimmäistä kertaa sinun luoksesi. Ja useita, jotka halusivat kertoa, miten kaunis olit kesällä.

IMG_8165

Olen kovin kovin iloinen, että LUX Helsinki antaa sinun loistaa vielä muutaman päivän tässä suloisen pimeässä tammikuisessa kaupungissa. Urbaanit revontulet. Olet päässyt arvoiseesi seuraan, Tuomiokirkon ja Stadionin tornin kaveriksi.

Toivottavasti mahdollisimman moni ehtii nautiskella väreistäsi ja valoistasi.

Terveisin -mip-

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s