Tien puhtaampi puoli

Pikkuisen pyöräilyn ilosanomaa talviselle torstaille.

Tänään lunta on tupruttanut pitkin päivää, aivan kuten talvella kuuluukin. Ja lisää tulee. Töihin pyöräillessä sain aamulla polkea ensimmäisen kilometrin auraamatonta pyörätietä, kotiin palatessa koko matka oli samassa kunnossa.

Ei olisi auttanut siirtyä ajoradalle, sillä se ei ollut pyörätietä paremmassa kunnossa. Pieni ero niissä kuitenkin oli: pyörätiellä sain tehdä uraa puhtaaseen, valkeaan lumeen, ajorata oli ikävän likaisen ruskea. Sain ajaa tien kauniimmalla puoleela 🙂

Ja kieltämättä arvostan myös sitä, että tasapainoilu pöperössä harjoittaa ja ylläpitää koordinaatiokykyä 😉 Lihasvoimaakin tarvitaan samalla matkalla enemmän kuin kesäkelillä, varsinkin pyörää kinosten yli nostellessa, koko kroppa saa tehdä töitä.

Mainokset

2 responses to “Tien puhtaampi puoli

  1. Pöpperössä poljin työmatkat minäkin, tosin ruskeatta kaistatta. Alamäet ovat hangessa ajaessa vähän pelottavia.

    • Minua eivät alamäetkään huimaa, Orvokin kanssa kun tuo tilannenopeus pysyy aina sopivana 😉 Eikä niitä mäkiäkään jokapäiväiselle työmatkalleni mahdu.

      Tänään tuntematon herra lähikaupan edessä kyyi, eikö pyöräily ole tällaisella kelillä hidasta. Hetken mietittyäni vastasin että on, onhan se, mutta edelleen huomattavasti nopeampaa kuin kävely. Siksi pyörä, hyviä hankipäiviä sinullekin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s