Viikon fillari 43/2012 – C2C

Sorrento, IT

Vähän myöhässä tämän viikon fillari, syy näkyy kuvassa. Viikon fillari olkoon Jerryn vuokra Bianci C2C, jonka palautimme eilen Napolin Corso Novaralla Milano Cicliin. Enemmän pyöräilyä, vähemmän bloggaamista.

Bianchi C2C

Vuokrapyörän seurana oli minun oma Kameli, jonka pienintä eturatasta pääsin viimeinkin kokeilemaan 🙂 Alimman kuvan kinkareelle kuljettiin viimeiset sadat metrit portaita, joten fillarit kannettiin olalla. Taustalla Capri.

Lisää pyöräilytarinoita Napolin ytimestä ja takamailta jos keittiöremontilta kerkiää..

Monte S. Costanzo, Campania, IT

Mainokset

2 responses to “Viikon fillari 43/2012 – C2C

  1. Vaihtaisin mielelläni pimeyden, märkyyden ja kylmyyden Italian (tai muun Keski-Euroopan maan) lämpöön, ruokaan ja ajopaikkoihin. Matkaraportteja odotellessa… toivottelen kärsivällisyyttä keittiöremppaan!

    • Meidän rempassa on suunnitelmat kuin minun pitkässä ajossa: tasaista vauhtia, sopivalla sykkeellä, sillä maali on kaukana. Hitaasti, mutta varmasti.

      Tämä syyspyöräily oli tarkkaan ajoitettu valohoito ennen talviaikaa, katsotaan auttaako se pahimman pimeyden yli. Napolissakin voi sää tähän aikaan kovasti vaihdella, meillä oli ihan huippu tuuri. Pilvettömiä päiviä ja noin +25 C. La Dolce Vita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s