Kuntavaalikriittinen pyöräretki 9.10.2012

Lokakuu. Vesisadetta ja lähestyvät kuntavaalit. Kuntavaalikriittinen pyöräretki.

Helsingissä pyöräily on nostettu yhdeksi kuntavaaliteemaksi. Kaupungin tavoitteena on nostaa pyöräilyn osuus liikenteestä 15 %:iin vuoteen 2020 mennessä. Tämän tavoitteen saavuttaminen edellyttää tietoista pyöräilyn edistämistä.

Tiistai iltana Helsingin ytimessä Nariinkkatorilla ennen illan pyöräretkeä kertoivat eri puolueiden edustajat, miten he aikovat edistää pyöräilyä valtuustossa. Tilaisuus alkoi kello 17:30 ja pyöräretkelle startattiin 18:00. Puolueiden puheenvuorot pitivät ehdokkaat Toni Ahva (PS), Heikki Kaislainen (KD), Otso Kivekäs (VIHR), Vesa Korkkula (VAS) ja Laura Rissanen (KOK). Itse en valitettavasti ennättänyt kuulemaan kuin kolmea viimeistä. Ihana arki!

Helsingin Polkupyöräijöiden PYÖRÄILYMANIFESTI 2012 on luettavissa täällä. Sen näyttää jo allekirjoittaneen moni ehdokas…

Pyöräilyn edistäminen ja lisääntyminenhän ei ole keneltäkään pois – päin vastoin. Jokainen autojonon ohittava fillari on yksi auto jonossa vähemmän, eli jokaisen autoilijankin unelma 🙂 Vastakkainasettelun aika on varmasti jo ohi.

Kuvia illan tapahtumasta on aika niukasti, sateessa on parempi nauttia vain pyöräilystä ja hyvästä seurasta. Sateesta huolimatta letkassa polki järjestäjien arvion mukaan 79 pyöräilijää!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s