ISM sedät jyrää

Pyöräilyn ikäsarjojen Suomen mestaruudet tempossa ja maantieajossa polkaistaan tulevana viikonloppuna   Vantaalla. Terve polkemasta CCH:n kisavieraaksi Seutulan koululle kannustamaan setiä, tätejä ja ennen kaikkea junioreita.

Puikulapäät polkevat lauantaina 11.8. Sunnuntaina ajetaan maantiellä ryhmässä, toivottavasti ei kasassa.

Pohjoismaiden masterit  polkaisivat kilpaa jo viime viikonvaihteessa Ruotsin Järvsössä. Näyttää lupaavasti siltä, että Cycle Center saa sen reissun jäljiltä yhden cervélon viikonlopuksi taas ajokuntoon 😉 Kiitos etukäteen Helsinginkadulle!

Ja sedät hoi: pyöräily ei ole kontaktilaji! Järvsössä ainakin kaksi fillaria meni kappaleiksi, ja sivusta seuranneena minusta täällä Suomessakin on kilpasarjassa tänä kesänä kohellettu ja kaatuiltu enemmän kuin lääkäri määrää :/

Koulumaailmassa olisi ojennuskeinona kasvatuskeskustelu sekä tarvittaessa rangaistuksina jälki-istunto tai peräti määräaikainen erottaminen. Kasvatuskeinoina niiden teho on melko kyseenalainen, mutta kilpapyöräilyssä voisi tulosta tulla.

Loppuisivatko holtittomat kaistanvaihdot jos niihin puututtaisiin?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s