Tulossa kaupunkipyöräilyn Supertiistai 12.6.2012

200 vuotta Suomen pääkaupunkina toimineen Helsingin nimikkopäivää vietetään tiistaina 12.6. Päivän avaa kaupunginjohtaja Jussi Pajunen ja se sisältää paljon monipuolisia tapahtumia. Helsinkipäivän ohjelmaan voit tutustua täällä.

Kaupunkipyöräilylle tuo päivä on varsinainen supertiistai. Jollet ole jo tutstunut päivän tapahtumiin voit kurkistele seuraavia linkkejä.

Vanhan satamaradan pohjalle rakennettu Töölönlahdelta Ruoholahteen kulkeva BAANA avataan virallisesti kello 13:00 sen länsipäässä Ruoholahdessa.

Laiturilla (Vanha linja-autoasema) avataan 14:00 FIILARI-näyttely, joka jakaa tietoa ja tunnelmia pyöräilystä Helsingissä.

Kampin pyöräkeskuksen viralliset avaijaiset alkavat kello 14:30. Narinkkatorille levittäytyy polkupyörien testirata, jossa pitäisi päästä tutustumaan erilaisiin pyöriin. Fillarivuokraus Kampissa on jo hyvässä vauhdissa.

18:00 starttaa taas joka kuukauden toisena tiistaina polkaistava Kriittinen pyöräretki, jonka reittiin voit tutustua täällä. Lähtö on tuttuun tapaan Narinkkatorilta ja retki päättyy Kalasataman konttiaukiolle. Uskoisin kriittisenkin olevan hieman juhlatuulella ja liputtavan Helsingille, onhan kesäkuun teemana Tulevaisuuden pyöräilykaupunki.

Tulevaisuuden kaupungissa joka päivä on pyöräilyn superpäivä.

* * *

Pitäisiköhän tälle Kriittiselle laittaa vähän parempaa päälle? Syntymäpäiväsankarin kunniaksi. Kyllä Helsinki on sen arvoinen.

Mainokset

2 responses to “Tulossa kaupunkipyöräilyn Supertiistai 12.6.2012

  1. Täytyy toivoa, että ennättää mukaan tuonne kriittiselle. Tiistai on harmillinen superpäivä, työt haittaa osallistumista melko tehokkaasti, ja valitettavasti myös melko pitkään.

    • Retki toisilla, tiistai kaikilla 😉 Itse päivänsankari Helsinkikin teetättää monilla töitä juhliensa eteen, mutta toivottavasti saamme kadulle kiemurtelemaan värikkään ja näkyvän fillarihelminauhan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s