Ko tulet Porrii,…

Ko tulet Porrii, su pannaa pärekorrii ja veretää pitki Pori torrii.

Mahdollisuus tavata Ulvilassa asuskeleva setäni sai minutkin matkaamaan viikonlopuksi länsirannikolle, josta Apukuski etsi Satakunnanajoista pyöräilyseuraa.

Lauantaiaamuna 5.5. Porissa satoi. Koska halusin polkaista katsomaan poikien kisailua ja näyttää vielä jotenkin ihmiseltä iltapäivällä sedän luona pingotin kypäräni päälle hotellihuoneen allastasolta löytyneen SHOWER CAPIN. Se lupasi niin paljon:

Berry Therapy SUIHKUMYSSY

Suojaa kampauksesi kosteudelta ja roiskeilta suihkussa Suihkumyssyllä. Näin säästät paljon aikaa, jonka voit mielummin käyttää nauttien pitkästä aamiaisesta tai päivällisestä.

Aamiainen oli jo syöty, mutta lupaus houkutteleva.

Tavoitteeni oli kuvata muutama kuva prologin maalissa ja Ulvilan keskiaikaisella kirkolla. En onnistunut ihan kaikessa. Prologista ei tullut kuvia, myöhästyin kun juutuin puhelimeen haastelemaan Kuopuksen kanssa Shakespearen näytelmien naisista… no, sellaista sattuu.

Muutama harmaakivilohkare tuolla yhden kuvan taustalla näyttäisi olevan. Viileä ja kostea keli ei innostanut kuvaamaan. Apukuski onnistui omissa tavoitteessaan ymmärtääkseni minua paremmin. Kun saisi vielä sunnuntaiksi poutaa…

* * *

Poutaa tuli, mutta kyllä Smurffi silti mielensä pahoitti.  Lajin syvintä olemusta ymmärtämätön pieni sininen olentokin ymmärsi viimeistään maalisuoralla, mikä on suomalaisen eliitti- ja kilpasarjan ero. Se on tyyli.

Mielenkiintoisia  kuvia jää omaan arkistoon. Edestäpäin kuvatussa sarjassa näkyy hyvin, kuka alkaa nojata kehen ja kumpi on heikompi ja kaatuu. No, ei kai kukaan ilkeyttään sählää, tyhmyyttään ja osaamattomuuttaan sen usein tekee. Näiden henkilöiden kohdalla en tosin tuohon osaamattomuuteen usko.

Löytyihän sieltä tienvarrelta pyöräilyn ilosanomaakin! Satakunnan ja Porin HAASTEPYÖRÄILY poljetaan vapusta juhannukseen. Teemana on ”polje laatikolta laatikolle” ja eri puolilla kaupunkia onkin 24 laatikkoa, johon oman reissunsa voi kirjata. Kampanjan sivuilla muistutetaan, että kevyen liikenteen väylät ovat suomalaisten eniten käyttämiä liikuntapaikkoja. Liikuntapaikkoina ne ovat ilmaisia, lähellä sinua ja aina avoinna. On ne hienoja ihmisiä nuo porilaiset 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s