Pyörällä töihin tiistaina 8.5.

Ensi viikolla vietetään 22 kerran valtakunnallista pyöräilyviikkoa.  Viikon tapahtumia voi tutkailla vaikkapa Poljin ry:n sivuilta.

Tiistaina 8.5. Pyörällä töihin -päivänä on Helsingissä työmatkapyöräilijöille tarjolla aamupalaa kello 7-9 Sörnäisten rantatiellä, Suvilahden sisäänajon kohdalla. Tapahtuman järjestävät Helsingin Polkupyöräilijät, Oranssi ja Luonto Liitto, tukea on saatu Helsingin liikuntalautakunnalta. Tapahtumaan voi tutustua facebookissa.

Ja jos fillarilla poljetaan töihin niin tietysti myös kampukselle. World Student Capital 2012 järjestää pyöräilytapahtuman kampuksilla ympäri pääkaunkiseutua, rasteja voi tutkia facebookissa.

Illan edellä on taas mahdollisuus osallistua Kriittiselle pyöräretkelle. Kokoontuminen alkaa Narinkkatorilla kello 17:30 ja noin tunnin kestävälle kaupunkiajelulle startataan kello 18:00.

Ja muistakaa hyvät ihmiset, että auto käy bensalla mutta pyörä pullalla 🙂 Yritän itsekin leipoa jotakin työpaikkani päiväkahveille.

Ovatko pyöräilijät onnellisempia ja tuleeko elämään bonuspäiviä?

Mainokset

4 responses to “Pyörällä töihin tiistaina 8.5.

 1. Pyöräilisinin mielelläni töihin, mutta aika menisi matkoihin. Työt pitäisi tehdä etätöinä kotona.

  • Niinpä, eihän tuo kaikille matkan puolesta sovi, ja elämäntilanteetkin ovat kovin erilaisia.
   Serkkuni, jolla matkaa on lähes 100 km, asetti jonain vuonna tavoitteeksi ”pyörällä töihin kerran vuodessa” 🙂 ja silloinkin tarvitaan jo yöpyminen työpaikalla.
   Joku pyöräilee töihin, joku kauppaan, joku ihan huvin vuoksi. Jos siis huvittaa 😉

 2. Pyöräilisin minäkin töihin, mutta kun olen työtön eli ”kilometritehtaalla”. Muuten vain poljin tiistaina 107 km. Toukokuun alusta kilometrejä tehtailtu vasta 700, mutta olen niilläkin tällä hetkellä ”HePon hevonen”.

  • Osuvaa sanailua sinun tilanteeseesi 😉 Suomen kieli on kaunista ja kekseliästä, vaikka sää tai työtilanne ei sitä olisikaan. Ja aamupalaahan tarjoiltiin kaikille pyöräilijöille, ei siellä matkan tarkoitusta kyselty 😀 Tsemppiä HePon hevoselle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s