Kilometrikisa käynnistyy 1.5.2012

Pyöräkuntien verkoston käynnistämä Kilometrikisa 2012 alkaa 1. toukokuuta 2012 ja sitä poljetaan syyskuun loppuun asti.

Kilometrikisan tavoitteet ovat aika lähellä tämän blogin perimmäistä tarkoitusta, innostaa ihmisiä liikkumaan polkupyörällä. Työmatkoja, kauppamatkoja, kuntolenkkejä, huviksi, harrastukseksi tai hyödyksi. Kukin tavallaan, tyylillään ja omaa vauhtiaan.

Leikkimieliseen kisaan ovat tervetulleita kaikki tavallisesti kaksipyöräisen, polkemalla liikuteltavan kulkuneuvon ajajat. Yhdessä voimme edistää ja antaa näyttöä suomalaisesta pyöräilykulttuurista. Jos et ole jo mukana käy tutustumassa ja ilmoita oma joukkueesi kisaan. Voit tulla yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Myös ulkosuomalaiset.

Viime vuonna poljin oman työpaikkani joukkueessa, mutta tänä keväänä Kuopus ehdotti perhejoukkuetta. Pienen neuvottelun jälkeen päätimme sitten lähteä mukaan perhejoukkueella Paltsin Pantanit. Perheeseemme kuuluu noin neljä henkilöä, joukkueeseen on tietysti tehty varaus Apukuskin ajoparille Torppikselle.

Siis korkealla moraalilla tehosarjaan, kävi miten kävi 🙂 vaikka tyttäret eivät mitään tehopolkijoita olekaan.

Paltsi muuten ei ole varsinaisesti synonyymi Paloheinälle, kaupunginosalle Pohjois-helsingissä, jossa suuri osa pienestä joukkueestamme asuu. Se on lähinnä nuorison käyttämä ilmaisu, jolla tarkoitetaan Paloheinän mäkeä.

– Mennään Paltsille.

Ja vielä se Pantani, kesältä 2010 Cesenaticossa.

Polkupyöräilyn sietämätön keveys!

Mainokset

4 responses to “Kilometrikisa käynnistyy 1.5.2012

  1. Fillarlehden Gentlemannit intoutui ja otti haasteen vastaan.

  2. onnea vaan kilometrikisaan!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s