Paritempoa mielikuvaharjoitteluna

Yläkerran lattialankut tärisevät, kun Duo Ruuseli treenaa kesän aika-ajoihin ja muihin metkuihin. Uusia ja tuoreita ideoita, vanhoilla miehillä. Minä vetäydyn omaan hiljaisuuteeni Hotakaisen seuraan lukemaan Jumalan sanaa. Jonkun säätiön pitäisi lähettää ansiokkaasti autoileva Hotakainen stipendiaatiksi Kööpenhaminaan ja sponsoroida Baisikeli. Siitä syntyisi varmasti vähintään yhtä nautittavaa luettavaa kuin Raittilan Belgian leiriltä (Ristiin rastiin Belgiaa Raittilan kyydissä).

Kuvan pyöräilijä ei ole presidenttiehdokas

Raittilasta takaisin Ruuseliin ja kesäsuunnitelmiin. Paritempo on kirjaimellisesti sitä mitä sanoo olevansa, pari ajaa fillareilla tempoillen. Vuorotellen toinen irvistää ja toinen läähättää, kuolaa voi valua kummaltakin. Ja kuten kuvasta näkyy, myös kuolaamista harjoitellaan talvikautena. Fillareiden alle on levitetty muovitettu frotee.

Aika-ajo on rehellistä pyöräilyä, siinä ei taktikoida vaan poljetaan ainoastaan kelloa vastaan. Voima ja kestävyys puhuvat. Ja ne lattialankut tärisevät. Ensimmäinen etelänleiri on onneksi jo parin viikon kuluttua, silloin voi yläkerran tuulettaa 😉

Mainokset

2 responses to “Paritempoa mielikuvaharjoitteluna

  1. Aika pähee on apparin uusi kynsimuoti 😀

  2. Kuusi leikkausta + yksi ompelu ilman availua, kolme jänteen pätkää eri raajoista. Ja viimeinkin siellä sormessa on jänne 🙂 Tosin sillä ei vielä tee juuri mitään, sillä puolitoista vuotta huilanneet hermot eivät käske yhtä kauan levänneitä lihaksia :/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s