Paavon omatunto

Aamulla Apukuski kertoi, että Lipposen omatunto on alkanut kolkuttaa. Tai sitten Paavo on kaukaa viisas ja oivalsi polkupyörillä liikkuvien ihmisten olevan nouseva voima, joka kannattaa huomioida.

Apukuski ehti lukea Helsingin Sanomien Nyt-liitteen (13.1.) ensin. Siinä presidenttiehdokas palasi tyylikkäästi sen saman polkupyörän luo, josta moni sai lukea maanantain Nyt.fi jutun linkin kautta tästä blogista.

Nyt-liite oli yhtä turhanpäiväisten asioiden äärellä kuin minä maanantaijutussa. 15 kysymystä presidenttiehdokkaille asioista, jotka eivät mitenkään liity presidentin tehtävien hoitoon. Mutta kertovat meille jotakin tulevan valtion päämiehen persoonasta ja arvoista.

Kysymykseen 3 ”Nimeä kolme omistamaasi esinettä, joita häpeät” Paavo vastasi näin: ”Häpeän kellarissa lojuvaa polkupyörääni, käyttämättömiä koripallotossujani ja vielä lukemattomia kirjoja.”

Hyvä näin, sillä pyörät on luotu polkemista varten 🙂 Jos olisimme Kööpenhaminassa ehdottaisin Paavolle, että hän taluttaisi fillarin BAISIKELIIN, joka lähettäisi sen aikanaan Afikkaan. Poljettavaksi 😉

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s