Kilometrikisa päättyi

Syyskuu vaihtui lokakuuksi. Huomasin, ettei kilometrikisassa perjantain jälkeen enää auennutkaan uutta kuukautta. Niin nopeasti siihen tottui, miettimään, mittaamaan ja kirjaamaan kilometrinsä. Rutiineja.

Kilometrikisa oli leikkimielinen kisa, jonka tarkoitus oli ymmärtääkseni innostaa ihmisiä liikkumaan polkupyörällä. Kilometrien keruu käynnistyi 10. toukokuuta 2011 Pyörällä töihin -päivänä ja päättyi 30.9. Mukana oli 1275 joukkuetta ja 19 052 pyöräilijää. 1.10. tilanteen voi katsoa täältä. Yhdessä poljettujen kilometrien määrä on aika huima!

Kyllä se oli sen pienen vaivan arvoinen, näpsytellessä päivän kilometrit taulukkoon. Yllätin jopa rakkaan puolisoni Apukuskin ja nuoremmat perheenjäsenet.

Tässä itsensä kanssa käydyssä kisailussa tyyli oli vapaa ja minun tyyliini sopi arkipyöräni Orvokki, yli 20 vuotias ruotsalainen peruspyörä. Reilut neljä kuukautta ja yli 4000 kilometriä pääsääntöisesti vanhalla cresentillä suhaten on puhdas näyttö tavallisen pyöräilyn puolesta.

Etsi kuvasta pyöräilijä!

Rehellisyyden nimissä on pakko tunnustaa, että kyllä minulle tuli pieni kisa Apukuskin kanssa. Se oli täysin yksipuolinen, Appari ei tällaiseen syty. En minä ajatellut kisailevani kilometreistä hänen kanssaan, mutta jo se, että pysyn sujuvasti perässä sopivan matkan päässä, on jotain. Mummy rules – mutsiskin fillaroi 😉

Olemista ja siirtymistä paikasta toiseen. En ole pyöräilijä, olen vain tavallinen ihminen, joka liikkuu polkupyörällä. Ja siinä sivussa pysyy hyvällä tuulella.

* * *

Kilometrikisa päättyi mutta pyöräily jatkuu. Lauantain lempeässä pimeydessä teatterista kotiin kohti pohjoista kaupungisosaa polkiessa ei olisi uskonut, että sunnuntaiaamuna mittari näyttää nollaa. Niin lämmin oli vielä lokakuun ensimmäisen päivän ilta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s