Apua kaksipyöräisille Kouvolan seudulla

Torstaina 30.6. lähdin aamusella polkemaan Pohjois-Helsingistä kohti uudessa Suur-Kouvolassa sijaitsevaa Inkeroista. Luvassa oli noin 135 km aurinkoista maantietä.

Ensimmäinen rengasrikko tapahtui Porvoossa. Ei hassumpi paikka, jos se oli kerran sattuakseen. Vatsassa lämmitti juuri syöty lohikeitto. Porvoon torin laidassa oli takavannetta irti kiskoessa mukava katsella hyväntuulisia kesäihmisiä.

Valitettavasti se ei olut reissun ainoa rengasrikko. Ja valitettavasti takavanteen jo jonkin aikaa vihoitellut akseli hajosi. Joskus vain sattuu… Sain pinellä nippusideviritelmällä (eläköön nippusiteet!) korjattua tilannetta sen verran, että pystyin himmailemaan reilun 10 km tuntivauhtia autolla apuun ajelevaa siskoa vastaan. Fillarointia ehti kertyä sentään 95 km.

Apu oli onneksi yllättävän lähellä. Inkeroisissa pysähdyimme juuri oviaan sulkevan Urheiluaitta Sannelan eteen. Jätin pyöräni sinne, fillamies tulisi aamusella töihin ja katsoisi, mitä olisi tehtävissä. Seuraavana päivänä sain jo puolilta päivin  soiton, Regina oli vaalmiina ajoon ja noudettavissa! Myös Apukuskin korjaavia kätösiä odottanut etujarru oli taas kunnossa. Ystävällistä, hyvää ja nopeaa pelvelua! Toivon vain suosiollisia tuulia sunnuntaille, jolloin palaan kotiin Helsinkiin…

Urheiluaitta Sannela, Inkeroinen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s