Rental bike Naples

Ihan ihme se on. Että löysimme vuokrapyät Napolista, josta ei taatusti löydy googlaamalla yhtään pyörävuokraamoa.

Kun reissu alkoi olla lähellä ja ideat vähissä, eikä oman pyörän kuljettaminen kiinnostanut, oli jäljellä vain yksi vaihtoehto: kaunis ja kohtelias viesti Italian parhaaseen pyörävuokraamoon, That´s amore. Jerryllä ei ole fillarivuokraamoa, johon voi kävellä ja noutaa pyörän, vaan hän järjestää tilauksesta räätälöityjä pyöräreissuja asiakkaan tarpeen mukaan. Tilaa fillari hotellin pihalle Venetsiaan, se voidaan noutaa Milanosta, järviltä tai Firenzestä. Yhteistyökumppani Etelä-Italiassa on tällä kertaa MilanoCicli Naples, Corso Novara, Napoli. Ei varsinainen vuokraamo, vaan pyöräkauppa – Mr. Jerryn isoisä ajoi aikanaan samassa seurassa kuin Mr. Carlon isoisä. Kaksi Bianchin ”kaupunkipyörää” odottaa meitä. Tarjolla olisi ollut myös Bottecchian maantiepyörät, mutta haluamme mieluusti raahata sivulaukkuja mukana. Otamme mukaamme reput, kypärät ja yhden sivulaukun/pyörä, tavaraa sen verran kuin noihin kahteen nyyttiin mahtuu. Eli vähän. Mitä sitä turhia kantamaan. Campanian kokemuksia ja fillarivinkkejä voi lukea joskus kesäkuun loppupuolella, sillä en minä aio luovuttaa nähtyäni Napolin.

 Photo by Jerry de Concilio, rentalbikeitaly.

* * *

Pyöräreissailuun kuuluu kaikkea mahdollista, ja joskus aikataulu voi olla kuin VRllä. Silti toivon, että suurin osa kesäkuun rengasrikoista olisi koettu eilen, aurinkoisena lauantaipäivänä matkalla Helsingistä Porvooseen. Ensimmäisen lähes neljän tunnin aikana etenimme yhdessä noin 20 km… ennätys se on sekin. Apukuskille kertyi huoltoajokilometrejä hieman enemmän 😉

Mainokset

2 responses to “Rental bike Naples

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s