Viikon fillari 23/2011 – Opettajan polkupyörä

Kuopus sai viime lauantaina ylioppilaslahjaksi rakkaalta ystäväperheeltä uuden polkupyörän! Se pyörä ei koskaan saavu Helsinkiin, vaan Suomen pakolaisapu toimittaa sen suoraan opettajalle… ehkäpä sinne Ugandaan, jonka Kuopus Ylioppilaan puheessaan Märskyn juhlaväelle mainitsi.

www.parempilahja.fi

Köyhyyden noidankehän voi katkaista koulutuksella. Erityisesti tyttöjen koulutuksen puolesta kampanjoi ja tekee työtä Plan.  Koska olen tyttö. Oman ugandalaisen kummitytömme kotikylää tuemme Worl Visionin kautta. Ja tasapuolisuuden vuoksi, toinen kummilapsemme on poika 😉 joka kertoo pitävänsä polkupyörällä ajamisesta.

* * *

Toistoa, mutta olkoon: Fillarikauppaa voi käydä täällä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s