Nähdä Napoli ja kuolla

Vedi Napoli e poi muori! Nähdä Napoli ja kuolla. Toivottavasti tuo sanonta ei viittaa Napolin ja Campanian alueen liikenteeseen, johon aion heti kesälomani alkajaisiksi tutustua ystäväni Somin kanssa.

Lapsuuden unelma, kokea Pompei ja Vesuvius, heräsi henkiin kun tapasin reilu vuosi sitten venetsialaistuneen napolilaisen fillarimiehen Jerry de Concilion. Osansa on myös Napolin pyöräilevillä Supermiehillä Gianluigilla & Renatolla, joihin tutustuin Jerryn kautta. Jo joskus joulun tietävillä kysyin töissä, kuka lähtisi kanssani vaellusmatkalle Campaniaan, ja heti yksi rohkea vastasi ”minä”.

Helsingistä ei ole suoria lentoja Napoliin joten lennämme maanantaina 13.6. Lufthansalla Saksan kautta. Lentoja haastavampaa on etsiä vuokrapyöriä. Koska matkaan ei lähde mekaanikkoa eikä apukuskia, haluamme mieluiten allemme kokonaiset, valmiiksi kootut pyörät. Omalla pyörällä ajaminen olisi tietysti miellyttävää, mutta kyllä vuokrapyörä on vaivaton vaihtoehto.

En löytänyt Napolista yhtään varsinaista pyörävuokraamoa 😦 Onneksi Italian paras pyörävuokraamo That´s amore cycling holidays lupaili auttaa, tarvittaessa vaikka siirtää pari  pyörää pohjoisesta etelään 🙂 Jerry tekee itsekin ryhmien kanssa retkiä sekä Campanian että Calabrian alueelle. Ensin kuitenkin kokeilemme Jerryn löytämää napolilaista kontaktia, Milano Cicli Napoli, josta vuokrafillarit saattaisi löytyä. Odottelen vastausta…

Ja mitä sitten? Kukaan ei tiedä.

* * *

Parco Virgilio, Napoli

Renato is cycling again!

Renato ja Gianluigi pyöräilevät taas Buddy Bikellaan, tosin talvella tehdyn epäonnisen leikkauksen jälkeen Ranato ei voi vielä kunnolla liikuttaa toista jalkaansa. Gianluigi on muuttanut ketjujen kulkua siten, että Renato voi vain istua mukana 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s