I Bike Helsinki :)

Kevään 2011 ensimmäinen Kriittinen pyöräretki poljettiin tänään tiistaina 10. toukokuuta hurmaavassa auringonpaisteessa. Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa… 🙂 Reitin, joka kulki ympäri kaunista Helsinkiä, pitkin sen arjessa ilman poliisisaattuetta hankalasti pyöräiltäviä tieosuuksia, voi katsoa TÄSTÄ LINKISTÄ.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Kuvia ja tunnelmia voi käydä fiilistelemässä lisää Kaupunkifillari-blogissa.

Lämmin ja kaunis kiitos Poliisille järjestelyistä, mutta vähän myös rakentavaa palautetta piikkipaikalle. Pitkän joukon kärjen pitäisi edetä riittävän hitaasti ja tasaisesti sekä näin samalla varmistaa, ettei letka pääse katkeamaan. Nyt pääsi syntymään turhia riski- ja vaaratilanteita, kun malttamattomat jalankulkijat  yrittivät mahtua jonon harveneviin väleihin. Taitolaji, mutta varmasti opittavissa 🙂

Mukaan pääsee taas tiistaina 14. kesäkuuta! Itse taidan polkea silloin muilla mailla vierahilla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s