Kilometrikisa alkaa!

7.-15. toukokuuta vietetään 21. valtakunnallista pyöräilyviikkoa ja ensi  tiistaina 10. toukokuuta 2011 on kansallinen Pyörällä töihin -päivä. Silloin polkaistaan käyntiin Kilometrikisa sekä ainakin Helsingissä kevään ensimmäinen Kriittinen pyöräretki.

Kilometrikisa on  Pyöräilykuntien verkosto ry:n ja Suomi Pyöräilee -kampanjan järjestämä leikkimielinen kisa, jonka tarkoitus on innostaa ihmisiä pyöräilemään. Mukaan voi vielä ilmoittautua työpaikka-, harrastus- tms. joukkueella, kilometrejä poljetaan ja kerätään 30. syyskuuta asti.

Itse poljen kilometrejä kollegojeni kanssa Suomen suurimman työnantajan, Helsingin kaupungin, erään viraston joukkueessa. Samalla otan eri joukkueessa polkevasta Apukuskista mittaa 😉 sillä tärkein kisa on aina perheen sisäinen kisa. Olemme sopineet keskinäisen kisamme palkinnonkin: voittaja pääsee keväällä 2012 fillarileirille Italiaan. Häviäjä pääsee mukaan, ja kulut maksetaan yhteiseltä tililtä.

Kriittinen pyöräretki starttaa 18:00 Lasipalatsin aukiolta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s