No bikes?!

Tulin Kuopuksen kanssa pääsiäiseksi Leccoon, lepäämään ja nauttimaan ennakkoon keväästä samoihin maisemiin, jossa Apukuski ystävineen polkee. Paria päivää varten en jaksanut raahata omaa fillaria, ajattelin vuokrata sen täältä – olin tiedustellut hotellista etukäteen, onko Leccossa pyöränvuokraamoa.

Onhan täällä, mutta todellisuus oli karumpi kuin hotellin väki tiesi. Vuokraus alkaa vasta sesonkina, siis kesäkuussa… Fillarin olisi voinut saada tilattua esim. Comosta, mutta pikakuljetuksineen 1-2 päivää varten se olisi ollut jo kohtuuttoman kallis, ja onhan täällä muutakin tekemistä. Ehkä minun oli tarkoitus oppia olemaan pari päivää ilman polkupyörää?

Madonna di Ghisallon sijasta lähdin kapuamaan jalkaisin Leccon vieressä kohoavalle Monte Barrolle. Puiston kotisivut ovat tässä linkissä, ne ovat tosin vain italiaksi. Liernan leiri piti lauantaina lepopäivää, joten Apukuski polkaisi Leccoon ja liittyi jokuseksi tunniksi seuraani, oma lepopäivän ajoverkka jäi iltapäivään.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Alarinteillä tuli vastaan jokunen maastopyöräilijä ja lenkkeilijä, kaiken kaikkiaan saimme kävellä syvässä hiljaisuudessa. Valkovuokot olivat jo kukkineet, kanervat ja koivut taas olivat kauneimmillaan. Ja metsämansikat kukkivat 🙂

Illalla puksuttelimme Kuopuksen kanssa paikallisjunalla Liernaan, pääsiäispullat kassissa kokkaamaan parsapastaa, mutta varsinaisia pastatarinoita kirjoittelen  myöhemmin.

Mainokset

One response to “No bikes?!

  1. Omaan lepopäivään tuli kokemus paikallisesta porukkalenkistä. Lähdin Liernasta Leccoon päin kun ohitseni tuli 9-miehen porukka johon liityin hetkeksi. Merkit kulki hienosti ja kyyti oli tasaista, noin 20km tuli oltua mukana, jättäydyin pois kun kääntyivät minulle vieraalle tielle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s