Giron jäljillä

Koossa oli taas koko Viisikko. Tiistaina Apukuskin & co oli tarkoitus polkea mukaeltua Giro d´Italian 18. etappia. Reittikartta on tässä. Mukaeltu tarkoitti starttia suoraan kotiovelta Liernasta, ei Morbegnosta. Giron tunnelmia voi hakea tästä promovideosta ja San Pellegrino di Termeen (maali) kurkistaa tästä web-kamerasta. Kommentteja myöhemmin… Sää oli mainio, aurinkoista ja +19 C 🙂

* * *

Vaan niin ne suunnitelmat muuttuivat. Tie Leccosta Bergamoon oli kapoinen mutta silti liian suuri, toisin sanoen  ruuhkainen. Tavallista tiistairyhmää varten kun ei muu liikenne pysähdy. Koska tärkeintä on mukava ja mielekäs ajaminen porukassa, ei identtisen reitin seuraaminen, kääntyi joukkue jo ennen Bergamoa ylös kukkuloille ja teki oman varjo-gironsa. KARTTA on tässä. Kun muut ympyrän sulkeutuessa suuntasivat Leccosta takaisin lähtöpisteeseen Liernaan, jäi Apukuski odottelemman Kuopusta, joka saapuisi kaupunkiin mukanaan mm. puhtaita ajopaitoja. Luvassa oli myös isä-tytär illallinen 🙂

Mainokset

3 responses to “Giron jäljillä

  1. Hauskaa pyöräilypääsiäislomaa! Me olemme kevätkesäisten lämpöjen sijaan hankien keskellä Abiskossa.

  2. Reissun ainut ravintolassa syöminen kohdallani. Ja hyvässä seurassa. Aikaa ei ollut syödä perinteistä kolmen aterian illallista, sillä keittiö avautui vasta klo 7PM, ja piti ennättää ajaa vielä Leccosta leiriin. Jäi siis pizzaan, ja perillä leirissä 8.15PM oli jo ajo kuvainnollisesti hämärän rajamailla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s