Viikon fillari 11/2011 – Bicycle Hotel Amsterdam

Vietin pari viikkoa sitten viikon talviloman yhdessä vanhan tuttavani flunssan kanssa. Ei kertynyt talvikuvamateriaalia. Mutta pahimpien päivien jälkeen jaksoin selata sängynpohjalla vanhoja kuvia. Huomasin, että muistiinpanojeni mukaan en ole käyttänyt tätä seinäkiipeilyä harrastavan hollantilaispyörän kuvaa – jo on aika!

Arvoisat lukijat, kokemisen arvoinen ainakin kerran, Van Ostade Bicycle hotel Amsterdam 🙂 van Ostadestraat 123, SV Amsterdam.

Kapeassa ja jyrkässä portaikossa kävely edellyttää hyvää kuntoa ja mielellään solakkaa ruumiinrakennetta, mutta sehän ei ole tämän kaupungin muissakaan hotelleissa tavatonta. Kahden hengen huoneessa täytyy olla hyvä rytmi ja liikkeen taju, kun molemmat on paikalla. Ettei törmää tai jää alle. Vaatimaton, rento meininki, hyvin ystävällinen palvelu, fillarivarasto omalle ja talon pyörille; hotellista voi vuokrata pyörän, jos ei oma ole mukana. Tunnelma, joka täytyy kokea 🙂 ehkä vielä kerran.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s