Pyörärintamalla ei mitään uutta

Ammattilaisille on ommeltu uudelle kaudelle uusia asuja, meille kotivarapyöräilijöille on ommeltu uusia käsiä. Apparille vasuri, minulle oikea. No, ei se riemusta hihku Albertokaan, jolle Espanjan pyöräilyliitto on päättänyt asettaa vuoden kilpailukiellon. Se siitä uudesta Riisin paidasta. Albertolle suosittelisin riisi-teemaa vapaasti assosioiden sushia, siinä kun ei ole riskiä pilaantuneesta lihasta.

Meidän pyöräilyrintamalla ei siis tapahdu mitään uutta, minun kohdallani ei oikeastaan mitään, ei yhtään mitään. Sormilla saa jo otteen ohjaustangosta, mutta puristaa ei voi, eikä varata painoa kädelle. Ei siis edes kauppamatkamatkapyöräilyä. Apparin ompeleet poistettiin alkuviikosta ja hän saa nyt hikoilla, vaikka vasuri on lastoitettu ja sormet vedossa vielä pitkään; toimintaterapeutti teki tyylikkään lastan apparin cervélon väreissä. Undulaatit laulavat taas iloisesti mukana, kun hilavitkutin hyrisee yläkerran työhuoneessa.

Pitkä matka kevääseen…

* * *

Jep, sushi-kuvan pikarit ovat Erkki Steniuksen keramiikkaa Helsingin Tapanilasta.

Mainokset

2 responses to “Pyörärintamalla ei mitään uutta

  1. ”Hyötypyöräilyn” merkityksen huomaa vielä paremmin silloin, kun sitä ei voi tehdä. Kaikki matkat, töihin, kauppaan, yms. sujuvat kävellen hitaammin ja joutuu käyttämään autoa enemmän kuin tavallisesti.
    Tsemppiä teidän molempien kuntoutukseen, itse tässä mietin, koska uskallan mennä nätisti laskettelemaan.
    Herkullisen näköisiä susheja, pääsisipä Japaniin…

    • Kiitos myös sinulle, kun jokin aika sitten yhdessä jutussasi muistutit Annankadun Tokyokanista – lähdinpä sen innoittamana bussiajelulle ja hain tofutaskuja inarisushiin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s