Terveisiä Napolista!

Minä olen elänyt nyt kuukauden ja viisi päivää ilman polkupyörää enkä tiedä, kuinka pitkä karanteeni on vielä edessä. Olen vasemman käteni varassa. Kun kärsivällisyyteni on koetuksella ja itsesääli idulla, ajattelen vuoden 2010 pyöräilijää, 15-vuotiasta Renatoa Napolissa. Hänen jalkansa operoitiin joulukuussa ja siitä lähtien hän on ollut kipsatuilla jaloilla vuodelevossa – isän kuvauksen mukaan hyväntuulisena 🙂 Buddy Bike on talviunilla, kuten minun arkipyöräni Orvokki. Ensi viikolla Renatolla on edessä uusi matka Roomaan kipsinpoistoon ja jatkosuunnitelman tekoon. Urhea pieni mies!

Renato, tammikuu 2011

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s