Bikes of the Week 52/2010 – Winterland Finland

I don´t believe Helsinki residents are unhappy about snow :/ Helsinki is so white, so light and so beautiful. You don´t pay attention to the polar night 🙂 (We don´t have really Polar Night in Helsinki, just short days)

Helsinki Railway station 21.12.2010

* * * * *

8:07 havahduin talvihorroksestani tekstiviestiin, aamun Hesarissa on kuulemma nämä samaiset aseman fillarit. Siis alas kahville ja lehden ääreen.

Sami Takalan kirjoitamassa jutussa kerrotaan lähinnä yhdestä alakouluikäisten suosimasta leikistä nimeltä Kuuma peruna. Pantti, esim. kenelle kuuluu aseman pyöräparkin hoito”, kiertää leikkijältä toiselle. Koska kyseessä on kuvitteellinen kuuma peruna, joka polttaa sormia, annetaan se mahdollisimman nopeasti seuraavalle leikkijälle. Sillä peruna polttaa, eikä kukaan halua kärventää omia sormiaan.

Onneksi HKR:n toimitusjohtaja Raimo Saarinen lupaa artikkelissa ottaa alkuvuodesta patakintaat käteen, pysäyttää kuuman perunan ja nostaa sen neuvottelupöydälle, jonka äärellä myös VR on 🙂

FAKTA-kulmassa Takala muistuttaa, että lumeen hautautunut fillari ruostuu. Minä puolestani muistutan, että ruosteisilla fillarinosilla voi esim. värjätä kankaita, katso Ruostevärjäys   – Rust dyeing -juttu TÄSTÄ LINKISTÄ. Ajatella, jos saisikin käsiinsä kokonaisen ruostuneen fillarin! Se olisi aarre, jonka voisi kietoa vanhaan vaaleaan puuvillakankaaseen…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s