Talvipyöräilyä Napolissa – Wintercycling in Naples

Muistatko Napolin teräsmiehet, Renaton ja Gianluigin, jotka ajelevat päivittäin Buddy Bikella Napolinlahdella? Juttuun voi palata suoraan TÄSTÄ linkistä. Nyt isällä ja pojalla on tauko yhteisessä harrastuksessa, sillä Renato oli Roomassa jalkaleikkauksessa ja toipumisajan hän viettää täysin vuodelevossa.

Renato

Viikko sitten sunnuntaina 19.12. Gianluigi pyöräili ystäviensä kanssa, siis ilman Renatoa, Napolin länsipuolella olevalla Campi Flegrein alueella. Kutenkuvasta näkyy, viileää on Napolissakin. Campi Flegrei on 458 m korkea ja halkaisijaltaan 13 km leveä kaldera, tulivuoren romahtamisesta syntynyt tuliperäinen muodostelma. Suurimmaksi osaksi veden alla sijaitsevalla alueella on 24 kraateria.  2003 alueesta tuli kansallispuisto. Tässä vielä linkki pariin videoon: IL NIMFEO IMPERIALE SOMMERSO DI BAIA ja Un´Altra Napoli – Baia Sommersa, il nimfeo. Ja tässä vielä yksi linkki, jos joku on kiinnostunut katselemaan vedenalaista maailmaa: Centro Sub Campi Flegrei.

Jos ymmärsin oikein, tänään 26.12. Cycloverdi Naples ryhmä pyöräilee taas Campi Flegrein alueella. Heillä on jo perinteeksi muodostunut kuohuviinipyöräretki. Valokuvat: Gianluigi M.

Do you remember the Supermen of Naples, Renato and Gianluigi, who use to cycle with their Buddy Bike in the Gulf of Naples? You can find the story HERE. Now father & son have a pause, Renato´s right leg was operated in Rome and he can´t walk or cycle, just lay in the bed.

Just one week ago, on sunday 19.12. Gianluigi was cycling with his friends (without Renato) West of Naples in Campi Flegrei. As you can see, there is winter also in Naples. Campi Flegrei is a 458 m high and 13 km wide caldera, a cauldron-like volcanic feature usually formed by the collapse of land following a volcanic eruption. Mostly underwater area comprises 24 craters.2003 the area was declared a national park.

If I understood right, today 26.12. group Cycloverdi Naples is cycling in Campi Verdi again. They have a tradition of cycling &  sparkling wine 🙂 All photos: Gianluigi M.

* * * * *

Ymmärsin aivan oikein, Tapanina 25 hengen seurue fillaroi mm. keskellä Kalderaa sijaitsevassa Pozzuolin kaupungissa. Kaupungin symboli, kuvassa oleva Serapiksen temppelinä tunnettu raunio, on oikeastaan ollut kauppahalli, macellum.

Temple of Serapis, Pozzuoli

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s